spot_img
5.7 C
London
ΑρχικήChampions League – Μεγάλες αναμετρήσεις σε Τορίνο και Μάντσεστερ

Champions League – Μεγάλες αναμετρήσεις σε Τορίνο και Μάντσεστερ

Αφού παρακολούθησε όλη η Ευρώπη τη μεγάλη εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το πρώτο γκολ του Λέο Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, σειρά παίρνει το σημερινό πρόγραμμα του Champions League, που είναι εξίσου πλούσιο.

Φυσικά, τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το σημερινό μενού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι αυτά σε Τορίνο και Μάντσεστερ.

Η Γιουβέντους θα υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της βραδιάς.

Η ομάδα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τη Μάλμε, επικρατώντας με 3-0 στη Σουηδία.

Από την άλλη, η Τσέλσι είχε πιο δύσκολη βραδιά στο Λονδίνο, ωστόσο πήρε το «τρίποντο» απέναντι στη Ζενίτ, χάρη στο γκολ του Λουκάκου.

Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με πολλές απουσίες, καθώς για τη Γιουβέντους εκτός είναι οι Μοράτα και Ντιμπάλα, ενώ για την Τσέλσι νοκ άουτ είναι οι Μάουντ, Καντέ και Πούλισικ.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί τη Βιγιαρεάλ στο «Όλντ Τράφορντ», σε μια επανάληψη του περσινού τελικού του Europa League, όπου η ισπανική ομάδα πήρε τον τίτλο στα πέναλτι.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Γιανγκ Μπόις, ενώ η Βιγιαρεάλ έχει ένα βαθμό, μετά την ισοπαλία με την Αταλάντα στο «Θεράμικα»

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αταλάντα – Γιανγκ Μπόις (19:45)

Ζενίτ – Μάλμε (19:45)

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα (22:00)

Μπάγερν – Ντιναμό Κιέβου (22:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ (22:00)

Βόλφσμπουργκ – Σεβίλλη (22:00)

Σάλτσμπουργκ – Λιλ (22:00)

Γιουβέντους – Τσέλσι (22:00)

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα