spot_img
8.3 C
London
ΑρχικήΌταν η Γιουβέντους άφηνε στα… κρύα του λουτρού την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι...

Όταν η Γιουβέντους άφηνε στα… κρύα του λουτρού την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι (vid)

Βραδιά Champions League απόψε. Αφού παρακολούθησε όλη η Ευρώπη τη μεγάλη εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το πρώτο γκολ του Λέο Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, σειρά παίρνει το αποψινό… μενού που είναι εξίσου πλούσιο.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει περισσότερο από τα υπόλοιπα θα γίνει στο Τορίνο. Εκεί όπου η Γιουβέντους θα υποδεχτεί την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς, έχοντας επικρατήσει κόντρα σε Μάλμε και Ζενίτ αντίστοιχα.

Οι δύο τους, έχουν διασταυρωθεί συνολικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τέσσερις φορές, έχοντας απόλυτη ισορροπία. Μία νίκη η «γηραιά κυρία», μία οι «μπλε» και δύο ισοπαλίες. Ωστόσο το τελευταίο τους ραντεβού, είναι και το πιο χαρακτηριστικό που έχουν δώσει.

Ήταν τη σεζόν 2012/13, όταν η Τσέλσι πήγαινε στο Τορίνο ως κάτοχος του τίτλου! Η βραδιά για τους «μπλε» ωστόσο εξελίχθηκε εφιαλτικά, καθώς η Γιουβέντους «καθάρισε» την ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο με 3-0 και την άφησε εκτός συνέχειας από τους ομίλους!

Η Τσέλσι, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία, που δεν καταφέρνει να περάσει από τη φάση των ομίλων, ως κάτοχος, γράφοντας αρνητική ιστορία. Αν και στη συνέχεια, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κατακτήσουν το Europa League… Ωστόσο, σίγουρα η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα ήθελε να αποφύγει ένα αντίστοιχο… κάζο με εκείνο και να περάσει στα νοκ άουτ χωρίς… παρατράγουδα.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα