spot_img
9.8 C
London
ΑρχικήΜε άγχος στην οκτάδα η Εθνική, 5-4 τη Ρουμανία

Με άγχος στην οκτάδα η Εθνική, 5-4 τη Ρουμανία

Με πολύ μεγάλη δυσκολία και χάρη σε πέναλτι του Ανδρέα Αλμύρα, 1΄37΄΄ πριν τη λήξη, η εθνική υδατοσφαίρισης εφήβων νίκησε 5-4 τη Ρουμανία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, που διεξάγεται στη Μάλτα.

Η ελληνική ομάδα αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στην επίθεση, ιδιαίτερα μετά τις αρχές της δευτερης περιόδου, όταν είχε προηγηθεί 3-2 με τρία γκολ του Καστρινάκη. Οι Ρουμάνοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά 4-3 στο ημίχρονο, όμως η ελληνική άμυνα τους κράτησε «άσφαιρους» στο δεύτερο μισό του αγώνα. Ο Μαθιόπουλος ισοφάρισε στο τρίτο οκτάλεπτο και στο φινάλε, το πέναλτι του Αλμύρα έδωσε στο συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα την αγχωτική νίκη.

Στον αυριανό (16/9, 20:00) προημιτελικό, η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, που πέρασε απευθείας στην οκτάδα, έχοντας καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου του. Τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Ολλανδία-Σερβία, Ιταλία-Ισπανία και Κροατία-Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 1-0, 1-0

Η σύνθεση της Εθνικής: Δαμίγος, Τουρκομένης, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Αλμύρας 1, Καστρινάκης 3, Μπιτσάκος, Αμπαζής, Μύριλος, Μαθιόπουλος 1, Σιαμάς, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα