spot_img
12.9 C
London
ΑρχικήΟ Βλαχοδήμος έσωσε την Μπενφίκα (0-0)

Ο Βλαχοδήμος έσωσε την Μπενφίκα (0-0)

Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο γήπεδο «Ολιμπίσκι», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου για το UEFA Champions League.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας, που είχαν ως βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, πίεσαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως η άμυνα των Ουκρανών άντεξε και κράτησε το μηδέν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντιναμό παραλίγο να «κλέψει» τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως το γκολ του Σαπαρένκο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα είχε τον έλεγχο της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Ντιναμό Κιέβου να περιμένει στο δικό της μισό, προσπαθώντας να βρει χώρους από κάποια αντεπίθεση που θα προερχόταν από ένα κλέψιμο.

Η καλύτερη στιγμή του 45λέπτου άνηκε πάντως στους Ουκρανούς. Στο 9′ κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο, ο Σαπαρένκο εκτέλεσε, όμως ο Βλαχοδήμος πετάχτηκε στο δεξί του «παραθυράκι» και απέκρουσε σε κόρνερ.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς προσπαθούσε να βρει χώρους όμως δεν είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάποια καλή φάση, λόγω της καλά οργανωμένης άμυνας των Ουκρανών. Οι Πορτογάλοι βρήκαν κάποιες στιγμές στα τελευταία λεπτά όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Περισσότερα σε λίγο…

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα