spot_img
12.7 C
London
ΑρχικήΟ Αναστόπουλος θέλει να συνεχίσει το… έργο του και πάει στο ΑΣΕΑΔ

Ο Αναστόπουλος θέλει να συνεχίσει το… έργο του και πάει στο ΑΣΕΑΔ

Δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Δεν χόρτασε. Δεν του φτάνουν όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Θέλει κι άλλα. Θέλει να συνεχίσει να… προσφέρει. Και το κάνει με ζήλο. Για αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στο «παιχνίδι». Να έχει ρόλο. Και να μπορεί να δείξει ότι ακόμη αντέχει να κάνει όσα έκανε όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα. Ναι, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, θέλει να παραμείνει στη διαιτησία.

Ο χιλιοτραγουδισμένος διαιτητής, λοιπόν, αποφάσισε να κυνηγήσει νομικά τη… δικαίωσή του. Για αυτόν τον λόγο κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμα να σφυρίζει αγώνες της Basket League και τη νέα σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αναστόπουλος αποτελεί παρελθόν και με τη βούλα για την ελληνική διαιτησία, καθώς, τόσο η ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος) όσο και η ΕΟΚ έχουν ενημερώσει επίσημα εδώ και καιρό την «πέτρα του σκανδάλου» του περίφημου «mexritelous του Ολυμπιακού, πως δεν θα συμπεριληφθεί στη λίστα των διαιτητών για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος; Διότι πολύ απλά αυτό λέει ο κανονισμός. Τα αρμόδια όργανα αποφάσισαν να τον βγάλουνε εκτός διαιτητής, καθώς το όριο ηλικίας των διαιτητών είναι τα 50 χρόνια.  Κάτι που ο 52χρονος πρώην διεθνής διαιτητής δεν αποδέχεται και για αυτόν τον λόγο προσφεύγει και στο ΑΣΕΑΔ, προσβλέποντας δικαίωση. Αλλά φευ…

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα