spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΟλυμπιακός – Το πρόγραμμα για το παιχνίδι με την Αντβέρπ

Ολυμπιακός – Το πρόγραμμα για το παιχνίδι με την Αντβέρπ

Στο παιχνίδι με την Αντβέρπ (16/9, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League έχουν επικεντρωθεί πλέον άπαντες στο μεγάλο λιμάνι, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης (14/9) να ανακοινώνει το πρόγραμμα για το ματς με τους Βέλγους.

Όπως αναφέρει η πειραϊκή ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/9) στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τους παίκτες του Ολυμπιακού θα εκπροσωπήσει το Γιαν Εμβιλά. Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν το ματς με τους Βέλγους και θα διεξαχθεί στο Ρέντη.

Η συνέντευξη Τύπου της Αντβέρπ είναι προγραμματισμένη για τις 18:15, ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη (15/9) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με την Αντβέρπ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 15/9

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιαν Εμβιλά.

19:30 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

Πέμπτη 16/9

22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Αντβέρπ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η συνέντευξη Τύπου της Αντβέρπ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15/9 στις 18:15 (χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων), ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα