spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΓεννηματά – Η κυβέρνηση κάνει τα ίδια λάθη με πέρυσι στα σχολεία...

Γεννηματά – Η κυβέρνηση κάνει τα ίδια λάθη με πέρυσι στα σχολεία – Αυτόνομη η πορεία του ΚΙΝΑΛ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά όπου θα απευθύνει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νωρίτερα μίλησε στην ΕΡΤ και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση.

Σε σχόλιό της για την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ που έκλεισε την πόρτα σε κάθε συνεννόηση και συναίνεση στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η πορεία του ΚΙΝΑΛ βασίζεται στο τρίπτυχο, αυτόνομη πορεία, πολιτική ενότητα και προοδευτική ταυτότητα και αυτό διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί ο τόπος έχει ανάγκη προοδευτική κυβέρνηση αλλαγής.

«Στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ αδικήθηκε και φορτώθηκε περισσότερες ευθύνες από αυτές που του αναλογούσαν κυρίως για να βγει λάδι η ΝΔ που οδήγησε στον εκτροχιασμό της οικονομίας. Σήμερα όμως έχουν δοκιμαστεί όλοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάστηκε και αποδοκιμάστηκε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δοκιμάζεται και περνά πολύ χαμηλότερα από τον πήχη σε όλα τα σημαντικά ζητήματα, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανισότητες και να στηρίξει την ελληνική κοινωνία, που τη βλέπουμε να τους γυρνά την πλάτη, και για αυτό είμαστε εμείς εδώ» είπε.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα