spot_img
14.9 C
London
ΑρχικήΧριστόφορος Παπακαλιάτης στην «Ελένη» – «Έχω πολύ τρακ για την τηλεοπτική μου...

Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην «Ελένη» – «Έχω πολύ τρακ για την τηλεοπτική μου επιστροφή»

«Ποδαρικό» στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης από τους Παξούς όπου βρίσκεται για τα γυρίσματά της νέας σειράς του MEGA Ο Δάσκαλος έστειλε τις ευχές του στην Ελένη Μενεγάκη, για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Με φόντο την Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, Ο Δάσκαλος ξεκίνησε εδώ και δέκα ημέρες τα γυρίσματα των επεισοδίων του που αναμένεται να προβληθούν στη συχνότητα του MEGA τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως είπε ο Χριστόφορος Παπκαλιάτης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» :

«Όλο το νησί μας έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ, όμως έχω πολύ τρακ για την τηλεοπτική μου επιστροφή». Ο ίδιος μάλιστα, επεφύλαξε και τη δική του έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη, φωνάζοντας την πρωταγωνίστριά του Μαρία Καβογιάννη, να μιλήσει και εκείνη ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τα γυρίσματα στο μουσικό σχολείο όπου συμμετέχει μέχρι και η Συμφωνική του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ αποκάλυψε το πως έπεισε την Χαρούλα Αλεξίου να συμμετάσχει στη σειρά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα