spot_img
6.7 C
London
ΑρχικήΣκαριόλο – «Απίστευτη εμφάνιση από τον Παπαπέτρου»

Σκαριόλο – «Απίστευτη εμφάνιση από τον Παπαπέτρου»

Μετά το φιλικό παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τον Παναθηναϊκό, όπου οι Πράσινοι επικράτησαν (112-111), ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο, που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, στάθηκε στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε άλλο ένα χρήσιμο παιχνίδι. Υπήρξε μια προσπάθεια να γίνουν καλύτερα αυτά που συζητήσαμε πριν από το ματς. Ειδικά στην επίθεση είδα πολύ μεγάλο αριθμό ασίστ, η μπάλα κινήθηκε αρκετά καλά, παίξαμε με σιγουριά και μπορέσαμε να εκτελέσουμε μεγαλύτερο αριθμό τριπόντων, που είναι μια πτυχή του παιχνιδιού που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε».

Για την άμυνα: «Στην άμυνα είμαστε λίγο πάνω-κάτω, έχουμε καλές και κακές στιγμές. Βρήκαμε επίσης έναν παίκτη, τον Παπαπέτρου σε μια βραδιά με απίστευτη εμφάνιση, αλλά τότε πρέπει επίσης να είμαστε έτοιμοι τακτικά να κάνουμε κάτι διαφορετικό, το οποίο δεν είμαστε τώρα προς το παρόν. Επαναλαμβάνω, πολύ χρήσιμο παιχνίδι, λίγο περισσότερη σωματική προσπάθεια από το αναμενόμενο, αλλά είναι αυτά τα παιχνίδια που κάνουν τους παίκτες να ωριμάσουν ατομικά και τις ομάδες συλλογικά».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα