Ένας άνδρας από το Μπρονξ, που κατηγορείται για τον φόνο του ενός έτους γιου της κοπέλας του, είπε στις αρχές ότι το μωρό τον εκνεύριζε με το κλάμα του και ισχυρίστηκε πως δεν χτύπαγε το παιδί «τόσο σκληρά» για να σταματήσει, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την «New York Post», o 23χρονος Κεησόν Γκόρντον προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του μωρού που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιό του στην Μορισάνια.

Φρίκη

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο Γκόρντον ζούσε στο διαμέρισμα με την μητέρα του παιδιού, Τζέσικα Μελέντεζ, και φέρεται να γρονθοκόπησε το μωράκι που έκλαιγε, σπάζοντας τα πλευρά του και τραυματίζοντας το συκώτι του.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι σοδόμισε το αγόρι με οδοντόβουρτσα.

Το χτυπημένο συκώτι του μωρού προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία, το οποίο ήταν και η αιτία θανάτου του, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές. Στο μωράκι βρέθηκαν, επίσης, τραύματα στον κορμό του και μώλωπες στο πρόσωπο.

Ο Γκόρντον, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν 18 φορές, είπε ότι «δεν πίεζε το στομάχι του μωρού τόσο δυνατά» και πως «τον κρατούσε ψηλά στον αέρα και τον πέταγε».

«Είχα εκνευριστεί που δεν σταματούσε να κλαίει. Έκανε συνέχεια εμετούς, τον χτύπησα, με εκνεύριζε» είπε χαρακτηριστικά στις αρχές.