spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΡαντουκάνου – «Πάντα ονειρευόμουν ότι θα κέρδιζα ένα Grand Slam»

Ραντουκάνου – «Πάντα ονειρευόμουν ότι θα κέρδιζα ένα Grand Slam»

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι κατέκτησε το US Open η Έμα Ραντουκάνου, η οποία τόνισε πως πάντα ονειρευόταν αυτήν τη στιγμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το οραματιζόμουν από μικρή ηλικία, θα έλεγα. Πάντα ονειρευόμουν ότι θα κέρδιζα ένα Grand Slam. Τα λες αυτά τα πράγματα, ότι θέλεις να κερδίσεις ένα Grand Slam. Αλλά η πίστη που είχα και ότι πραγματικά τα κατάφερα, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ξεκίνησαν όλα όταν ήμουν μικρή, αλλά αυτό που οραματιζόμουν ήταν η στιγμή της νίκης, οι πανηγυρισμοί με την ομάδα στο box, η προσπάθεια να πας στο box για να τους δεις μετά το ματς. Αυτό τριγυρνούσε στο κεφάλι μου μια-δυο μέρες. Έχω κοιμηθεί με αυτήν τη σκέψη».

Αν κάποιος σου έλεγε πριν από το Wimbledon ότι θα γινόσουν Grand Slam πρωταθλήτρια στο τέλος του καλοκαιριού, τι θα έλεγες;

«Δε θα το πίστευα, διότι στην αρχή της χορτάρινης σεζόν ήμουν φρέσκια από τις εξετάσεις μου. Είχα τρεις εβδομάδες να ετοιμαστώ για το πρώτο μου τουρνουά. Έχτιζα σε κάθε ματς, σε κάθε νίκη. Το Wimbledon ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Τέταρτος γύρος, δεύτερη εβδομάδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το θεώρησα μεγάλη επιτυχία. Παρέμενα, ωστόσο, διψασμένη. Δούλεψα σκληρά μετά το γρασίδι, δεν είχα πολύ χρόνο. Και πήγα κατευθείαν στις ΗΠΑ. Με κάθε ματς και τουρνουά κάθε εβδομάδα, έχτιζα από άποψη αυτοπεποίθησης, παιχνιδιού, χτυπημάτων. Όλα ενώθηκαν σήμερα».

Στη Μεγάλη Βρετανία γίνεται ένας χαμός για χάρη της, αλλά η Έμα παραμένει στον… δικό της κόσμο.

«Δεν έχω δει ακόμα το τηλέφωνό μου. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει έξω από το μικρόκοσμο όπου βρισκόμαστε. Είμαστε σε ένα ήσυχο δωμάτιο, απολαμβάνοντας τη στιγμή. Νομίζω ότι σήμερα πρέπει απλώς να ξεφύγουμε από όλα, να το απολαύσουμε ως ομάδα, επειδή ήταν ομαδική δουλειά. Δεν ήρθα εδώ μόνη μου. Καθένας που είναι εδώ με βοήθησε σε όλη την πορεία και έπαιξε σημαντικό ρόλο».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα