spot_img
9.9 C
London
ΑρχικήΚαρυπίδης σε παίκτες – «Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει το -6»

Καρυπίδης σε παίκτες – «Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει το -6»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολουθεί την απογευματινή προπόνηση του Άρη που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης πρίν από την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης μίλησε στους ποδοσφαιριστές, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την άδικη ποινή των -6 βαθμών, ενώ αναφέρθηκε και στους υψηλούς στόχους του Άρη.

Μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης τόνισε στους παίκτες τα εξής:

«Αρχίζει αύριο το πρωτάθλημα για εμάς και ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Μπορούμε . Έχουμε όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις. Από εσάς ζητάω επαγγελματισμό και προσπάθεια στο 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σας έχω εμπιστοσύνη και να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας για ότι θελήσετε. Πιστεύω πολύ σε εσάς, όπως και οι οπαδοί μας. Με δουλειά και πίστη μπορούμε να πετύχουμε πολλά . Το -6 μην το σκέφτεστε καθόλου. Βγάλτε το από το μυαλό σας. Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει αυτή η ποινή . Ξεκινάμε κανονικά , αυτό να σκέφτεστε μόνο και τίποτα άλλο».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα