spot_img
3 C
London
ΑρχικήΗ Γη της Ελιάς – Αυτός μπαίνει στη λίστα των υπόπτων για...

Η Γη της Ελιάς – Αυτός μπαίνει στη λίστα των υπόπτων για το διπλό φονικό

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε (12/9) στις 21:00, Η Γη της Ελιάς.

Η συναρπαστική καθημερινή σειρά του Αντρέα Γεωργίου στο MEGA, που αγαπήθηκε από το πρώτο επεισόδιο, αναμένεται να μας καθηλώσει για ένα ακόμη βράδυ.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες εκπλήξεις.

Πώς θα αντιδράσουν;

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι η Ιουλία μετανιώνει για το φιλί που αντάλλαξε με τον Στάθη και του ζητά να το ξεχάσουν. Ο Ισίδωρος απαιτεί από τον Λυκούργο να μην εκπροσωπήσει τη Μυρτάλη στο θέμα της διαθήκης.

Η Χάιδω πιέζει τον Φίλιππο να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση, αλλά εκείνος αρνείται να προχωρήσει σε νέα απόπειρα κατά του Στέφανου.

Την ίδια ώρα, ένα ιδιότυπο φλερτ ξεκινά και από τη μεριά του Κωνσταντίνου προς την Αθηνά, αλλά εκείνη κρατάει τα προσχήματα. Η Μυρτάλη ζητά από τη Μαρίνα να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάνο, αλλά την βρίσκει εντελώς αρνητική.

Ένας νέος μάρτυρας ξαναβάζει τον Στάθη στο κάδρο των υπόπτων για το διπλό φονικό. Μάλιστα, ο αστυνόμος τον ξαναφέρνει στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση, καθώς υπάρχει μάρτυρας που τον είδε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Πέτρος Στεφανέας.

Τα προβλήματα συνεχίζονται και για την Μυρτάλη με τον Στέφανο. Η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την δυσαρέσκειά της για την συγκατοίκηση του ζευγαριού ενώ η νεαρή δίνει περιγραφή στην αστυνομία με σκοπό να φτιαχτεί το σκίτσο του ανθρώπου που την καταδίωκε ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star: Μάρω Κοντού

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα