Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Τόμας Βατσλίκ, μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο, για την 1η αγωνιστική της Super League.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα με πολλές μονομαχίες και τάκλιν. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Είναι ένα από τα παιχνίδια που αν παίζαμε ακόμα 30 λεπτά σίγουρα θα σκοράραμε.

Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό. Όμως θα έχουμε ευκαιρία να καλύψουμε το έδαφος. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να προσηλωθούμε στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από την Πέμπτη (16/09). Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ανέφερε αρχικά ο Τσέχος τερματοφύλακας.

Για το αν ήταν το δεύτερο ημίχρονο το πιο εύκολο της καριέρας του: «Δεν απειλήθηκα από τον αντίπαλο. Έπρεπε να κάνω μόνο μερικά βολέ ή να δώσει οδηγίες για την τοποθέτηση των αμυντικών. Είναι κρίμα που δεν σκοράραμε αλλά είμαι χαρούμενος με την αμυντική αντιμετώπιση της ομάδας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.»