spot_img
9.9 C
London
ΑρχικήΣτο Κορωπί ο Αλαφούζος – «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος»

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος»

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας είχε συνεργασία για αρκετή ώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στη συνέχεια μάζεψε τους παίκτες προκειμένου να τους μιλήσει εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Αλαφούζος ανέφερε πως οι προοπτικές φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες, αλλά έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους και κυρίως τους παλαιότερους λέγοντάς τους πως θέλει να είναι πιο υπεύθυνοι φέτος και πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο προπονητικό τιμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κοντά σας για να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζον. Πιστεύω ότι οι προοπτικές που υπάρχουν για φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες. Βλέπετε οτι από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς και να σας προσφέρουμε τα πάντα, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Θέλω, ειδικά από τους πιο παλιούς, να είστε πιο υπεύθυνοι φέτος και να ξέρετε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους».

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματος και εν συνεχεία αποχώρησε.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα