spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΣτο ΟΑΚΑ ο Αυγενάκης – Πήγε στο 15΄ και τον παρακάλεσαν να...

Στο ΟΑΚΑ ο Αυγενάκης – Πήγε στο 15΄ και τον παρακάλεσαν να καθίσει πλάι στον άνθρωπο της UEFA

Τελικά είμαστε μια… ωραία ατμόσφαιρα. Θυμάστε την ατάκα που είχε ειπωθεί στην ταινία «Ο Ατσίδας»;

Κάπως έτσι είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη το μεσημέρι της Τετάρτης να υποβάλλει την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ και τον προπονητή της γαλανόλευκης, Τζον Φαν Σιπ, να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, μετά τις τραγικές εμφανίσεις της Εθνικής, με αποκορύφωμα το ματς με το Κόσοβο.

Μέσα σε όλα αυτά, η γαλανόλευκη αυτή την ώρα αντιμετωπίζει την Σουηδία στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που ο κόσμος της έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη, με τους διεθνείς να παίζουν μεταξύ συγγενών και φίλων, αφού ελάχιστοι βρίσκονται στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου. Ενας από αυτούς που επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Υφυπουργό μάλιστα να μην πηγαίνει στα επίσημα ως είθισται, με την κίνησή του να στέλνει σαφές μήνυμα προς τους παράγοντες της ΕΠΟ.

Οι διοικούντες την ομοσπονδία όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του και το γεγονός ότι επέλεξε να μην πάει στα επίσημα, έτρεξαν αμέσως δίπλα του και τον παρακάλεσαν να πάει να καθίσει δίπλα στον εκπρόσωπο της UEFA.

Προφανώς για να μην εκτεθούν στον άνθρωπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Δεν είναι και πολύ σύνηθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας που διοργανώνει ένα παιχνίδι να… σνομπάρει τους παράγοντες της ομοσπονδίας και να μην κάθεται μαζί τους στα επίσημα…

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα