spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΓηροκομείο Βόλου: Πέθανε από κοροναϊό 96χρονη τρόφιμος

Γηροκομείο Βόλου: Πέθανε από κοροναϊό 96χρονη τρόφιμος

Κατέληξε από κοροναϊό το μεσημέρι της Δευτέρας μια 96χρονη γυναίκα, η οποία ήταν τρόφιμος του γηροκομείο Βόλου.

Πρόκειται για τη δομή, όπου η πλειοψηφία του νοσηλευτικού προσωπικού δεν έχει εμβολιαστεί και εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά να το κάνει, παρόλο που την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκαν 9 κρούσματα σε προσωπικό και τρόφιμους.

Η υπερήλικας αντιμετώπιζε πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας. Αν και ήταν εμβολιασμένη πλήρως, η κατάσταση της υγείας της ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη και η μόλυνση με κοροναϊό αποδείχτηκε μοιραία

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, η γυναίκα είχε κάνει rapid test στο γηροκομείο, το οποίο έδειξε πως ήταν αρνητική στον ιό. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου έκανε μοριακό τεστ, το οποίο ήταν θετικό.

Αρνητές του εμβολίου η πλειονότητα των εργαζομένων στο γηροκομείο

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύονται άλλοι τρεις τρόφιμοι του Γηροκομείου, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του γηροκομείου Βόλου είχε καταγγείλει ότι 35 από τους 55 εργαζόμενους της δομής αρνούνταν να εμβολιαστούν.

«Οι εκκλήσεις προς τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους είναι επανειλημμένες, αλλά δυστυχώς η απόκριση είναι αρνητική, ακόμα και τώρα που έχουμε περιστατικά επιμόλυνσης και κυβερνητική απόφαση περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για εργαζόμενους που προσφέρουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους», είχε δηλώσει ο Παύλος Πάνου στην ΕΡΤ.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα