Ο Νικολό Μπαρέλα ήταν μια από τις αποκαλύψεις της Εθνικής Ιταλίας στο Euro 2020 και στην πορεία προς τον τίτλο.

Ο 24χρονος χαφ της Ίντερ, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ευρώπη, με τις Λίβερπουλ και Τότεναμ βρίσκονται σε πιο πλεονεκτική θέση για να τον αποκτήσουν.

Βέβαια για να επιτευχθεί η απόκτησή από μία εκ των δύο, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και οι Νερατζούρι, οι οποίοι κοστολογούν τον παίκτη με 60-70 εκατ. ευρώ. Μπορεί η κατάσταση στο ιταλικό κλαμπ να μην είναι η καλύτερη από οικονομικής πλευράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν ένα τόσο σημαντικό «γρανάζι» της μεσαίας γραμμής να φύγει εύκολα.

Αντιθέτως, ο Μπέπε Μαρότα είναι ήδη σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Μπαρέλα, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του, με αύξηση αποδοχών από τα 2,6 εκατ. στα 4 ετησίως. Επίσης, η Ίντερ βλέπει στο πρόσωπο του Πρωταθλητή Ευρώπης, τον επόμενο αρχηγό της ομάδας, ο οποίος θα ηγηθεί στη νέα εποχή.

Οι ομάδες δεν θα σταματήσουν να ρωτάνε για την περίπτωσή του, με την Τότεναμ να έχει ένα μικρό προβάδισμα εξαιτίας του τεχνικού διευθυντή της, Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια στην ανάλογη θέση στη Γιουβέντους και ξέρει καλά πως να χειρίζεται την ιταλική αγορά.