spot_img
10.7 C
London
ΑρχικήDemisexual: Όταν η φιλία γίνεται έρωτας με έναν διαφορετικό τρόπο

Demisexual: Όταν η φιλία γίνεται έρωτας με έναν διαφορετικό τρόπο

Αρκετοί από εμάς έχει τύχει να δούμε κάποιον και αμέσως να κολλήσουμε μαζί του. Να νιώσουμε μια ερωτική έλξη ακόμα κι αν δεν τον έχουμε γνωρίσει. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν ζήσει κάτι τέτοιο και που για να νιώσουν κάτι για τον άλλον, πρέπει πρώτα να «συνδεθούν» μαζί του πνευματικά.

Πρόκειται για τους demisexuals. Πώς ακριβώς νιώθουν αυτοί;

Οι demisexual έλκονται ερωτικά από κάποιον σε έναν μεταγενέστερο χρόνο. Νιώθουν κάτι αφού πρώτα έχουν αναπτύξει προηγουμένως συναισθηματικές συνδέσεις μαζί του. Επίσης, δεν ενδιαφέρονται για την εξωτερική εμφάνιση του, γιατί πολύ απλά δεν έλκονται σεξουαλικά από αυτήν.

Μια γυναίκα demisexual δεν πρόκειται να δει κάποιον άντρα και να πει «τι ωραίος και σέξι που είναι». Αντιθέτως θα ενδιαφερθεί για το μυαλό του, το πως σκέφτεται, ποιες είναι οι απόψεις του και στο τέλος θα σκεφτεί να τον ρίξει στο κρεβάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση ενός demisexual με κάποιον συνήθως ξεκινάει ως φιλία και εξελίσσεται ως κάτι παραπάνω. Αφού γνωριστούν καλά στη συνέχεια θα σκεφτούν και το σεξουαλικό κομμάτι. Άλλωστε γι’ αυτούς η φράση «έρωτας με την πρώτη ματιά» δεν υπάρχει.

Πάντως, δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι άνθρωποι είναι demisexual. Πρόκειται για έναν πολύ καινούριο όρο που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι  τον χρησιμοποιούν για να περιγράψουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα