spot_img
4.4 C
London
ΑρχικήΜε γυναικεία εσώρουχα και ζαρτιέρες σε νέο βίντεο κλιπ ο Damiano –...

Με γυναικεία εσώρουχα και ζαρτιέρες σε νέο βίντεο κλιπ ο Damiano – Εκατομμύρια views σε λίγες ώρες

Οι Ιταλοί ροκάδες Maneskin με τον Damiano, που κέρδισαν την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ, βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να προκαλέσουν το ολοένα και αυξανόμενο κοινό τους ανά την Ευρώπη.

Οι Maneskin και ο Damiano μονοπώλησαν τα μουσικά chart σε αμέτρητες χώρες στην Ευρώπη, διέψευσαν κάθε σκιά για χρήση ναρκωτικών την ώρα του διαγωνισμού και πόζαραν για το εξώφυλλο του ιταλικού «Vanity Fair».

Αυτή τη φορά, οι νικητές με τα χρώματα της Ιταλίας στη Eurovision κυκλοφόρησαν ένα βίντεο κλιπ για το τραγούδι «I Wana Be Your Slave», το οποίο σε ελάχιστες ώρες εκτοξεύτηκε.

Οι Maneskin πρωταγωνιστούν στο νέο κλιπ, με τον Damiano David να κλέβει τις εντυπώσεις. Στα πρώτα κοντινά πλάνα, κάποιος φαίνεται να του φοράει κάπως άτσαλα ένα κραγιόν, ενώ σε επόμενες εικόνες εμφανίζεται με ψηλοτάκουνα, ζαρτιέρες και γυναικεία εσώρουχα!

Το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ του Damiano δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την Ελλάδα, όπου το ιταλικό γκρουπ φαίνεται πως διαθέτει αρκετά μεγάλο φαν κλαμπ.

Μόλις σε 19 ώρες το βίντεο είχε συγκεντρώσει σχεδόν 5,5 εκατομμύρια views

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα