spot_img
7.5 C
London
ΑρχικήΑγωνιστικός χώρος – καρμανιόλα περιμένει τον Oλυμπιακό

Αγωνιστικός χώρος – καρμανιόλα περιμένει τον Oλυμπιακό [Εικόνες]

Ο Ολυμπιακός έμαθε πριν μερικές μέρες τον αντίπαλο του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Νέφτσι Μπακού θα είναι η ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο των ερυθρόλευκων, καθώς απέκλεισε την Ντιναμό Τιφλίδας, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Καραϊσκάκη στις 21/7 (22:00) και η ρεβάνς μια βδομάδα αργότερα στο Αζερμπαϊτζάν (28/7, 20:00).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι το φαβορί για την πρόκριση, όμως οι Αζέροι είναι πιο έτοιμοι, διότι ξεκίνησαν και νωρίτερα προετοιμασία, ενώ έχουν δώσει ήδη και δυο επίσημα ματς. Ο Ολυμπιακός θα έχει και ένα μεγάλο μείον στα ματς με τη Νέφτσι, αφού στο εκτός έδρας παιχνίδι θα έχει να αντιμετωπίσει και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, όπως φάνηκε και από το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας, το γήπεδο της Νέφτσι, η «Bakcell Arena» έχει αρκετά προβλήματα, με έναν αγωνιστικό χώρο-καρανιόλα. Οι παίκτες της Νέφτσι και της Ντιναμό γλιστρούσαν συνέχεια, ενώ έφευγαν και ολόκληρα κομμάτια του χόρτου στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Τα προβλήματα στο γήπεδο εντοπίζονται κυρίως στα πλάγια κοντά στις γραμμές και στους πάγκους, όπου όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες και το βίντεο του ματς ξεκολλούσαν έλειπαν ολόκληρα κομμάτια. Χαρακτηριστικό της ποιότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου είναι ότι όσο περνούσε η ώρα στο ματς με την Ντιναμό, η εικόνα του χορταριού γινόταν ακόμη χειρότερη.

Ο ίδιος ο προπονητής της Νέφτσι σε δηλώσεις του στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο και εξέφρασε τα παράπονα του ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, ζητώντας να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε περίπου δυο βδομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Αμπάσοφ: «Πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση για τον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες μας συνεχώς γλιστρούσαν και είναι κάτι που συζητούσα με τους συνεργάτες μου την ώρα του αγώνα. Θέλουμε ο αγωνιστικός μας χώρος να είναι καλός».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα