spot_img
12.9 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 13/06 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 13/06 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 13/06 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 13/06 Κριός .

Δεν ξέρετε προς τα που να στραφείτε. Το πιθανότερο είναι ότι σας επιβαρύνουν συναισθήματα και απωθημένα του παρελθόντος. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε περιορισμένοι από πρόσωπα με μεγαλύτερη εμπειρία που πιστεύουν πως έχουν το δικαίωμα να σας πουν τι να κάνετε στην ζωή σας. Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από όλα αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Το μυαλό σας πηγαίνει σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις σήμερα. Έχετε διάφορες ιδέες για νέα και συναρπαστικά εγχειρήματα. Το δύσκολο είναι το πώς θα μεταφέρετε αυτές τις ιδέες με κατανοητό τρόπο. Οι άλλοι μπορεί να σας δουν ως απειλή. Μπορεί να πιστεύουν ότι οι ιδέες σας θα υπονόμευαν τα σχέδιά τους, οπότε τις απορρίπτουν. Μην τα παρατάτε. Παλέψτε για το δικαίωμά σας να ακουστείτε.

Ζώδια Δίδυμοι

Δε διστάζετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας ειδικά πάνω σε μια συζήτηση πάνω στην φιλοσοφία ή την πολιτική. Τα παραδείγματα σας μπορεί να είναι ακραία, αλλά ο τρόπος σας σωστός. οι αρχές σας είναι ορθές. Δεν σας αρέσει να σας πιάνουν αδιάβαστους. Η πρώτη σας αντίδραση μπορεί να είναι να αλλάξετε θέμα. Είναι καλύτερα να παραδεχτείτε ότι δεν γνωρίζετε την απάντηση ή ότι δεν καταλαβαίνετε την ερώτηση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/06 Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

Ζώδια σήμερα 13/06 Καρκίνος

Έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα, αν και μπορεί να δυσκολευτείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας όπως θα θέλατε. Ίσως υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί κάθε σας κίνηση. Μπορεί να αισθάνεστε σαν μαθητής μπροστά στον δάσκαλο. Μην αφήνετε κάποια άτομα που νομίζουν ότι είναι καλύτερα από τους άλλους να σας εκφοβίζουν. Έχετε κι εσείς το δικαίωμα να πείτε την άποψή σας.

Ζώδια Λέων

Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι παρά τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει και όλα όσα έχετε επιτύχει, κάτι λείπει. Έχετε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά σας, ανεξάρτητα από τους στόχους που έχετε επιτύχει μέχρι τώρα. Ίσως αυτό που ψάχνετε είναι μια τρυφερή στιγμή με ένα αγαπημένο πρόσωπο, κάτι που είναι πολύ πιο κοντά από ό, τι νομίζετε. Σταματήστε να ψάχνετε πολύ μακριά για κάτι που μπορεί να βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μύτη σας.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε από τι ακριβώς προσπαθείτε να απελευθερωθείτε. Από τη δουλειά σας; Από την δέσμευση με κάποιο άτομο; Υπάρχει η πιθανότητα μόλις απαλλαχτείτε από αυτά, να τα αναζητήσετε. Μερικές φορές το να καταλάβετε τι θέλετε από τη ζωή είναι πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Μην κολλάτε σε μια ιδέα. Βάλτε τα δυνατά σας να κάνετε ένα βήμα τη φορά.

Ζώδια σήμερα 13/06 Ζυγός

Είστε σαν το υγρό που παίρνει τη μορφή του δοχείου του. Ακόμα κι αν αυτός φαίνεται να είναι ο λιγότερο επιθετικός τρόπος για να κάνετε κάτι, θα διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα προκαλεί μεγάλη απογοήτευση για εσάς και τους άλλους. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να ενοχλούνται από το γεγονός ότι πάντα ακολουθείτε τους άλλους και ποτέ δεν αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Προσπαθήστε να είστε πιο δυναμικοί.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να νιώσετε σαν ένα κουτάβι που βγαίνει για πρώτη φορά έξω από το σπίτι. Ο αέρας είναι ζεστός και είστε γεμάτοι ενέργεια. Είστε έτοιμοι να τρέξετε σε λόφους και χωράφια. Δυστυχώς, είστε δεμένοι με λουρί και δεν μπορείτε να κινηθείτε πέρα από μια συγκεκριμένη ακτίνα. Ξεκινήστε να μασάτε το σχοινί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε μια περίεργη ένταση. Φαίνεται ότι τίποτα από όσα λέτε ή κάνετε δεν είναι σωστό. Όσο και αν προσπαθήσετε να κάνετε το σωστό, δεν μπορείτε να φέρετε τα πράγματα εκεί που τα θέλετε. Προσπαθήστε να μην έχετε τόσο μεγάλες προσδοκίες. Μόλις σταματήσετε να το σκέφτεστε τόσο πολύ, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι λίγο δύσκολο για εσάς να διατηρήσετε την αυτοπειθαρχία σας σήμερα. Το παιδί μέσα σας θέλει να βγει έξω και να παίξει. Συναισθηματικά, ανυπομονείτε να χαλαρώσετε, ωστόσο το υψηλό αίσθημα ευθύνης σας κρατά πίσω. Αυτή η δύσκολη εσωτερική ένταση μπορεί να είναι η αιτία των προβλημάτων σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/06 Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

Ζώδια Υδροχόος

Εάν δεν έχετε κατανοήσει πλήρως το θέμα κάποιας συζήτησης, πείτε το. Το να κάνετε ερωτήσεις είναι ο τρόπος για να μάθετε. Μη φοβάστε να ρωτήσετε. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν κάπως σοβαρές σήμερα και να ενταθεί το κλίμα. Αν μιλήσετε για πολιτικά ή κοινωνικά θέματα σήμερα, δώστε σε όλους την ευκαιρία να πουν την άποψή τους. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε το θέμα για να αποφύγετε τη συνομιλία.

Ζώδια Ιχθύες

Ντρέπεστε λίγο όταν εκφράζετε τα συναισθήματά σας σήμερα, κάτι σπάνιο για τον χαρακτήρα σας. Οι άλλοι μπορεί να αναρωτιούνται μήπως κάτι δεν πάει καλά. Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε ότι πρέπει να ηρεμήσετε και να εστιάσετε περισσότερο την προσοχή σας προς τα μέσα αντί να την κατευθύνετε προς τα έξω. Μην απευθύνεστε στους άλλους για να λύσετε τα προβλήματά σας. Αντιμετωπίστε τα μόνοι σας. Περνάτε απλώς μια φάση ενδοσκόπησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα