spot_img
11.8 C
London
ΑρχικήΤαρώ 09/06 Τετάρτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 09/06 Τετάρτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 09/06 Τετάρτη Προβλέψεις Αγάπης .

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των κυπέλλων .

Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τη βαρετή και συνηθισμένη καθημερινότητα και να κάνετε κάτι που θα ευχαριστήσει την καρδιά σας. Είστε αποφασισμένη να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή, οπότε γιατί χάνετε χρόνο εδώ; Αυτή είναι η στιγμή των γενναίων αποφάσεων. Ρισκάρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αν η πανδημία σας δίδαξε ένα πράγμα, αυτό είναι ότι πρέπει πάντα να έχετε λίγα χρήματα στην άκρη. Θέλετε να ξέρετε πως έχετε ένα μικρό απόθεμα για να μπορέσετε να επιβιώσετε μέχρι να ξανασταθείτε στα πόδια σας. Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά με λίγη λιτότητα και κάποιες θυσίες θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη, ανάποδα

Κάποιος δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Ξέρετε πως τον πιάσατε να λέει ψέματα και μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε. Αυτό όμως δεν εγγυάται πως θα είναι ειλικρινής για ό, τι έκανε. Είναι σπάνιο κάποιος να παραδέχεται το δικό του λάθος, αλλά οφείλετε στον εαυτό σας να το κάνετε. Θέλετε να φέρετε τα πράγματα στην επιφάνεια και ίσως να διορθώσετε το πρόβλημα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09 -11/06 – Σκέψεις για αλλαγές -Τυχερά λεφτά

Ταρώ 09/06 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των πεντάκτινων, ανάποδα

Είναι καλό να έχετε φίλους αλλά πρέπει να μάθετε να ζητάτε τη βοήθειά τους, όταν τη χρειάζεστε. Νιώθετε παγιδευμένη αυτό το διάστημα και περνάτε δύσκολα. Όμως οι καλοί άνθρωποι, ενώνονται για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Θα χρειαστεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, για να ζητήσετε τη βοήθειά τους. Στην αρχή, θα σας φανεί περίεργο…. αλλά μόλις το κάνετε, θα νιώσετε ανακούφιση.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας τρομάζει περισσότερο, από το να μην έχετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας. Δεν θα επιτρέψετε ποτέ στον εαυτό σας να καταρρεύσει ξανά. Όχι μετά από όλες τις δυσκολίες που έχετε περάσει, Λέοντα. Μάθατε ότι πρέπει να είστε αυτάρκης και είστε διατεθειμένη να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να μην ξαναβρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση.

 

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών, ανάποδα

Βρείτε το καλό στην περίπτωσή σας. Πρέπει να υπάρχει κάτι, ακόμα κι αν νομίζετε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Κανείς δεν αποκτά κίνητρο όταν ακούει ένα άτομο να διαμαρτύρεται συνεχώς. Ακόμη και αν είπατε μόνο ένα πράγμα, αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο «χτύπημα» ενάντια στην αυτοπεποίθησή του. Έχετε τα πρότυπά σας… όμως κάποια άτομα μπορεί να μην τα πλησιάζουν ακόμη – και μερικές φορές πρέπει να αφήσετε τους άλλους να προχωρήσουν με τον δικό τους ρυθμό.

Ταρώ 09/06 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές, ανάποδα

Ο έρωτας, σας μπερδεύει πολύ. Στην αρχή, νιώθετε τρελά ερωτευμένη με κάποιον και στη συνέχεια δείχνει μια πλευρά του που δεν είναι καθόλου ελκυστική… με αποτέλεσμα να μην νιώθετε σίγουρη, αν θέλετε να συνεχίσετε να τον βλέπετε. Ακόμα κι αν θέλετε να διακόψετε τη σχέση, μην εγκαταλείψετε το άτομο χωρίς να του δώσετε μια εξήγηση. Αξίζει να τον ενημερώσετε πως χάσατε αυτό το αίσθημα αγάπης, ακόμα κι αν επιλέξετε να μην μπείτε σε λεπτομέρειες.

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Η ζωή έχει αυτόν τον αστείο τρόπο να σας δίνει μαθήματα. Τη μια στιγμή νομίζετε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο και ξαφνικά όλα ανατρέπονται. Δεν είστε καν το άτομο που προκάλεσε το πρόβλημα. Το δράμα ενός μέλους της οικογένειας ή ενός φίλου μπαίνει στη ζωή σας με έναν ανθυγιεινό τρόπο – κι αυτό δεν είναι καλό. Παρόλο που θέλετε να είστε εκεί για να δείξετε την υποστήριξή σας, ίσως χρειαστεί να κρατήσετε αποστάσεις, για να ανακτήσετε τον έλεγχο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων, ανάποδα

Οι αποτυχίες είναι βαριές υπενθυμίσεις ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε από την αρχή. Έχετε βάλει πολλούς και μεγάλους στόχους και παρότι τα έχετε όλα χαρτογραφημένα, ένας παράγοντας, μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε από την αρχή τα πλάνα σας, για να εξασφαλίσετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας, Τοξότη. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα εξαρτώνται όλα, από ένα μόνο πράγμα.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Αν κάποιος στον πλανήτη είναι εργασιομανής, αυτή είστε εσείς. Ξέρετε ότι αν αφιερώσετε χρόνο, ενέργεια και προσπάθεια, θα καταφέρετε τους στόχους σας. Οι άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν τα όνειρά σας, οπότε εξαρτάται από εσάς να έχετε πάντα κίνητρα, για να μπορείτε να τους αποδεικνύεται συνεχώς, πόσο λάθος είναι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09 -11/06 – Σκέψεις για αλλαγές -Τυχερά λεφτά

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Μερικές φορές οι γονείς προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο να σας αποτρέψουν από τον πόνο και τα βάσανα. Μπορεί να φαίνεται ότι προσπαθούν να σας το κάνουν πιο δύσκολο, όταν εσείς βάζετε τα δυνατά σας. Μπορεί να μην καταλαβαίνουν τη ζωή σας, αλλά η δική τους εκδοχή, μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τη δική σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες, αλλά μην καίτε γέφυρες καθώς προσπαθείτε να τα καταφέρετε.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ράβδων

Προσπαθείτε το καλύτερο για να διατηρήσετε τα πράγματα θετικά. Θέλετε να είστε η φίλη που φέρνει το χαμόγελο και τη χαρά στο πρόσωπο όλων. Δεν είναι εύκολο όμως να μην ανοίγεστε και να μην μιλάτε για τα δικά σας προβλήματα. Υπάρχουν άτομα που σας αγαπούν και μπορούν να σας ακούσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα