Αστρολογία 07/06 Δευτέρα – Αυξημένη ευαισθησία

0
0

Αστρολογία 07/06 Δευτέρα .

Αστρολογία 07/06 Οι περισσότεροι θα ξεκινήσετε τη νέα εβδομάδα με λίγο αυξημένη ευαισθησία.

Φαίνεται ότι θα είστε ακόμη υπό την επήρεια κάποιων γεγονότων της Κυριακής… Εξίσου πιθανό είναι να αδημονείτε για κάτι σημαντικό που θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Η συναισθηματικότητα όλων θα συνοδεύεται από μια ευθιξία, που μπορεί να σας ευεργετήσει ή να σας βλάψει… Όλα εξαρτώνται από την οπτική και την ικανότητά σας να ελέγχετε τον εαυτό σας. Είναι εφικτό να έχετε μια θαυμάσια μέρα, όπου θα πραγματώσετε όσα έχετε σχεδιάσει. Αρκεί να παραμείνετε δεκτικοί σε νέες ιδέες και καταστάσεις ή προτάσεις που θα σας προσεγγίσουν!

Να θυμάστε ότι πολλά μπορεί να δημιουργήσουν ένταση ή σύγχυση στη φυσική ροή των πραγμάτων… Αν εσείς επιτρέψετε στην ευαισθησία να πάρει τα ηνία της ατμόσφαιρας. Αναμένονται συναντήσεις ή συζητήσεις για έναν άντρα που δεν ζει μαζί σας, κατά πάσα πιθανότητα ζωδίου της Γης. Μετακινήσεις που αφορούν παιδιά ή νεαρά άτομα του κύκλου σας, μπορεί να έχουν ανεπιθύμητη εξέλιξη μελλοντικά!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Δυσχέρειες που μπορεί να προκύψουν, θα σας υποδείξουν λάθη σας ή σχέσεις που δεν έχουν πλέον ουσία για τη ζωή σας. Κάντε αλλαγές αυτή τη Δευτέρα, για να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε χωρίς αυτά τα αχρείαστα «βάρη». Ίσως λάβετε ειδήσεις για άτομα του συγγενικού σας κύκλου.

Κριοί: Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις σημαντικές συναντήσεις με τους αγαπημένους σας, για επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις.

Λέοντες: Προσέξτε τις προσωπικές οικονομικές πηγές σας, αναζητήστε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας.

Τοξότες: Κάπως απρόβλεπτη χαρακτηρίζεται αυτή η μέρα για εσάς. Μην αποθαρρυνθείτε αν δεν μπορείτε να ελέγξετε γεγονότα ή σχέσεις, θα έχουν άρτια εξέλιξη!

Αστρολογία 07/06 Δευτέρα

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Εστιάστε στα εργασιακά και επιχειρηματικά σας θέματα. Ίσως να υπάρξουν ανέλπιστες ειδήσεις για ένα άτομο που έχετε κοινές επαγγελματικές βλέψεις. Έπονται ευχάριστες εκπλήξεις, για άτομα δεν που διαμένουν μαζί σας.

Ταύροι: Αν κάτι σας δυσκολέψει σήμερα, θα είναι μια έλλειψη κατανόησης και συμπόνοιας προς τους άλλους… Είστε εστιασμένοι στην προσωπική σας ζωή.

Παρθένοι: Κάποια συναισθηματική αστάθεια μπορεί να σας προκαλέσει θλίψη, απαισιοδοξία ή ανασφάλειες για το μέλλον.

Αιγόκεροι: Προσέξτε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε πολύτιμο… Αυτό αφορά προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, σχέδια ή μυστικά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Ίσως να δοκιμαστεί η υπομονή σας σήμερα, από τις πράξεις ενός ατόμου του κοινωνικού σας κύκλου. Ωστόσο, ευνοείται η διεκπεραίωση σημαντικών υποχρεώσεων για το σπίτι και την οικογένειά σας. Στήστε ένα σχέδιο για τις μέρες που έπονται, χωρίς να αποζητάτε εύκολους τρόπους επίλυσης περίπλοκων θεμάτων ή στηριζόμενοι στη βοήθεια τρίτων!

Δίδυμοι: Κάποια ανησυχία σας αφορά νεαρά άτομα, που πρόκειται να κάνουν μια αλλαγή ή να πάρουν μια σημαντική απόφαση για το μέλλον τους.

Ζυγοί: Σας αναμένουν επαφές με φίλους, ομοϊδεάτες σας ή πελάτες… Άτομα που θα παίξουν θετικό ρόλο στη ζωή σας, τώρα ή στο μέλλον!

Υδροχόοι: Αυτή τη Δευτέρα μπορείτε να πετύχετε σημαντικά ορόσημα, σύμφωνα με τα σχέδιά σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Ιουνίου

Αστρολογια 07/06 Δευτέρα

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Να στήσετε νέα σχέδια, να αλλάξετε τις εργασιακές σας πρακτικές ή τον τρόπο επικοινωνίας σας με σημαίνοντες ανθρώπους. Η πρόθεσή σας είναι να απαλλαγείτε από την ανασφάλεια που σας ταλάνιζε τελευταία. Θα νιώθετε πιο ανεξάρτητοι στη λήψη αποφάσεων, θα ακολουθείτε τις φιλοδοξίες σας χωρίς φόβο!

Καρκίνοι: Σήμερα ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα και σχέσεις σας, γιατί θα βλέπετε με περισσότερη διαύγεια το μέλλον!

Σκορπιοί: Αποφύγετε την εμπλοκή σε διαφωνίες και συγκρούσεις, δεν θα σας ωφελήσουν σε κάτι.

Ιχθύες: Αν προκύψει κάτι δυσάρεστο ή ένα πρόβλημα, να ζητήσετε τη συμβουλή των δικών σας ανθρώπων… Μην στηριχτείτε στη δική σας διάθεση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο