spot_img
4.4 C
London
ΑρχικήΚρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη “Φωλιά των Κου Κου”-Όσα είπε...

Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη “Φωλιά των Κου Κου”-Όσα είπε και το κλάμα της Κατερίνας Καραβάτου

Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «Κου Κου» μετά το Πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου».

“Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star.

Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω.

Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα