spot_img
7.5 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 05/05 Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 05/05 Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 05/05 Τετάρτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 05/05 Κριός .

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα δεν θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Το μυαλό σας πετάει στα σύννεφα και η τετράγωνη λογική σας δεν λειτουργεί όπως συνήθως. Περιττό να πούμε ότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να αντιμετωπίσετε νέες, δύσκολες ή περίπλοκες εργασίες. Επικεντρωθείτε σε πράγματα που μπορείτε να κάνετε χωρίς να σκεφτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Είστε καλλιτέχνης, συγγραφέας ή μουσικός; Εάν ναι, η δουλειά σας μπορεί να έχει πιο συμβολικό χαρακτήρα σήμερα. Ενδιαφέρεστε περισσότερο να μεταφέρετε συναισθήματα και εντυπώσεις παρά λεπτομέρειες. Μπορεί να σας εκπλήξει ότι σκέφτεστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτή η αίσθηση μπορεί να εξαφανιστεί αύριο, οπότε φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τώρα.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι καινοτόμες μορφές τέχνης σας φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικές σήμερα. Μείνετε μακριά από γκαλερί αν δεν θέλετε να ξοδέψετε όλα σας τα χρήματα. Αν σας αρέσει περισσότερο η μουσική, μπορεί να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα, κατεβάζοντας τραγούδια στο MP3 σας. Μπορεί να ξεκινάει μια νέα φάση στα καλλιτεχνικά σας γούστα. Ό,τι και αν είναι διασκεδάστε το!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 04-06/05 – Καθηλωμένοι στο παρελθόν

Ζώδια σήμερα 05/05 Καρκίνος

Πιστεύετε στα φαντάσματα; Σήμερα μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με περίεργα τηλεφωνήματα ή e-mail. Ένα από αυτά μπορεί να γίνει από κάποιον που νομίζει ότι είστε κάποιος άλλος. Μπορεί να σας κλείνουν το τηλέφωνο ή να κάνουν λάθος στον αριθμό. Εάν σας χτυπήσουν την πόρτα, μην ανησυχήσετε.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό. Δεν θα είναι πολύ μεγάλο, αλλά είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο. Ίσως κάποιος που σας χρωστούσε χρήματα εδώ και πολύ καιρό, αποφάσισε επιτέλους να σας τα επιστρέψει. Ή μπορεί να πουλήσατε κάτι που θέλατε να ξεφορτωθείτε εδώ και καιρό. Όπως και να έχει, μπορείτε να κάνετε το τραπέζι σε έναν φίλο σας απόψε.

Ζώδια Παρθένος

Μήπως τον τελευταίο καιρό ασχολείστε πολλές ώρες με την γυμναστική; Εάν ναι, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε λίγα πονάκια. Προσπαθήστε να παραμείνετε ξαπλωμένοι για αρκετές ώρες. Αν κάνετε γυμναστική δώστε έμφαση στις διατάσεις. Αν μπορείτε κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Κάντε κάτι πιο χαλαρωτικό όπως γιόγκα ή πιλάτες.

Ζώδια σήμερα 05/05 Ζυγός

Όλη μέρα σήμερα έχετε την αίσθηση ότι κάποιος θα σας επισκεφθεί. Το πιθανότερο είναι ότι η διαίσθησή σας είναι σωστή, εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια – ότι δεν θα είναι μόνο ένα άτομο αλλά περισσότερα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να έχουν καλά νέα που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας. Συγυρίστε λίγο το σπίτι και προσποιηθείτε ότι εκπλήσσεστε όταν θα σας χτυπήσουν το κουδούνι.

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως όλοι σας οι φίλοι ασχολούνται με την αστρολογία, τα ταρώ ή με πνευματικά θέματα; Πάντως σήμερα φαίνεται ότι ασχολούνται. Μπορεί να κάνετε και μερικούς καινούργιους φίλους από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Έχετε πολλά να μάθετε από αυτούς, και ακόμη περισσότερα όλοι μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Ο/Η ερωτικός/ή σας σύντροφος μπορεί να φιλοξενήσει μια κοινωνική εκδήλωση ή κάποια μάζωξη σήμερα. Ίσως είναι ενδιαφέρον να γνωρίσετε μερικούς φίλους του/της συντρόφου σας που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ενδιαφέροντες άνθρωποι με συναρπαστικά επαγγέλματα. Καλά να περάσετε!

Ζώδια Αιγόκερως

Μήπως σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι σε ένα μέρος που πάντα ονειρευόσασταν να επισκεφτείτε; Εάν έχετε αμφιβολίες ως προς το αν μπορείτε ή όχι, κάντε τον προϋπολογισμό σας και ίσως εκπλαγείτε. Προσκαλέστε έναν φίλο ή τον/την σύντροφο σας για παρέα. Ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντές σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 04-06/05 – Καθηλωμένοι στο παρελθόν

 

Ζώδια Υδροχόος

Οι υλικές αξίες ωχριούν μπροστά στις πνευματικές σήμερα. Ίσως σκεφτείτε να εγκαταλείψετε την τρέλα της καθημερινότητας και το κυνήγι του χρήματος και να αποσυρθείτε σε ένα ήσυχο μέρος. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν άσχημο για να κάνετε διακοπές αλλά μάλλον δεν είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα ακόμη. Μην είστε πολύ σκληροί για τον εαυτό σας εάν η επιθυμία σας να τα παρατήσετε όλα επιστρέψει αύριο.

Ζώδια Ιχθύες

Ο/Η τωρινός/ή ή κάποιος/α πιθανός/ή ερωτικός/ή σύντροφος μπορεί να φαίνεται σαν το πιο τέλειο, υπέροχο άτομο στον κόσμο. Μπορεί να παρασυρθείτε από τον ρομαντισμό σας σήμερα. Μην τον/την βάζετε σε βάθρο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια απόσταση και να μην κολλάτε συνεχώς πάνω του/της. Εξάλλου, η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία σας ήταν αυτά που τον/την γοήτευσαν αρχής εξαρχής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα