spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΒαλένθια-Μπαρτσελόνα 2-3: «Ζωντανή» στην μάχη του τίτλου η Μπάρτσα (vids)

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 2-3: «Ζωντανή» στην μάχη του τίτλου η Μπάρτσα (vids)

Μετά την ήττα της στο Καμπ Νόου από τη Γρανάδα, η Μπαρτσελόνα δεν είχε άλλα περιθώρια στο Μεστάγια. Παρότι τα… χρειάστηκε αφού η Βαλένθια προηγήθηκε στο σκορ, βρήκε τα αποθέματα για την ανατροπή και επικράτησε 3-2.

Με τους τρεις βαθμούς η Μπάρτσα ανέβηκε στους 74, ισοβαθμώντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση, ενώ η πρωτοπόρος Ατλέτικο έχει 76 και η τέταρτη Σεβίλλη 70 πόντους.

Πλέον, η επόμενη αγωνιστική είναι κομβική, αφού ζευγαρώνει το καρέ της τετράδας. Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί στη Βαρκελώνη την Ατλέτικο και η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει την Ρεάλ στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

Η Βαλένθια προηγήθηκε στο 49′ με κεφαλιά του Παουλίστα, μετά από κόρνερ του Γκέδες και το γκολ αφύπνισε τη Μπαρτσελόνα.

Στο 53′ ο Λάτο έκοψε με το χέρι τον Γκριεζμάν στην περιοχή και ο Μέσι ισοφάρισε, όχι αξιοποιώντας την εκτέλεση αλλά εκμεταλλευόμενος τις κόντρες στο ριμπάουντ.

Ο Γκριεζμάν έκανε το 1-2 στο 63′ ενώ ξανά ο Μέσι έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους Καταλανούς, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της Μπάρτσα (1-3).

Η Βαλένεθια μείωσε στο 83′ με τον Σολέρ, αλλά η Μπάρτσα πήρε την μεγάλη νίκη.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Γκιγιαμόν (79’Γκαμεϊρό), Κορέια, Παουλίστα, Γκαγιά, Λάτο, Ράτσιτς (79’Ολίβα), Βας, Σολέρ, Μάξι Γκόμεθ, Γκέδες

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λανκλέ, Αραούχο, Μπούσκετς, Ντε Γιόνγκ, Ντεστ (75’Σέρτζι Ρομπέρτο), Ζόρντι Άλμπα, Πέδρι (75’Μορίμπα), Γκριεζμάν, Μέσι

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα