spot_img
11.7 C
London
ΑρχικήΈχω τσακωθεί, έχω βριστεί με σκηνοθέτη…

Έχω τσακωθεί, έχω βριστεί με σκηνοθέτη…

Συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv”  και στον Γιάννη Βίτσα έδωσε η  Αλίκη Αλεξανδράκη, η  Δέσπω από τις Άγριες Μέλισσες και μίλησε μεταξύ άλλων για όσα συμβαίνουν στο θέατρο.

Πάρα πολλοί νέοι συνάδελφοί σας έχουν καταγγείλει βίαιες συμπεριφορές από ανθρώπους του θεάτρου. Σας έχουν σοκάρει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους τρεις μήνες;

Ναι. Κάποια πράγματα δεν τα περίμενα. Έπεσα από τα σύννεφα. Το θέατρο είναι ένας χώρος όπου οι καλλιτέχνες καταθέτουν την ψυχή τους, τα νεύρα τους, τον κόπο τους και το μυαλό τους. Είναι πολύ φυσικό κάποιες φορές να δημιουργούνται εντάσεις. Βεβαίως υπάρχουν όρια. Σαφέστατα! Από εκεί και πέρα το να χρησιμοποιείται από ορισμένους για να εκβιάσουν, να πληγώσουν, να δηλητηριάσουν με τη συμπεριφορά τους άλλους ανθρώπους είναι απαράδεκτο, ξεπερνά κάθε όριο.

Έτυχε ποτέ στη διαδρομή σας να δεχτείτε σεξουαλική παρενόχληση ή οποιουδήποτε είδους εργασιακή βία;

Όχι. Έχω τσακωθεί, έχω βριστεί με σκηνοθέτη, γιατί είχαμε διαφορετικές απόψεις και ο καθένας επέμενε στη δική του. Την επόμενη ημέρα όμως ήμασταν μια χαρά. Δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε σεξουαλική παρενόχληση ούτε εργασιακή βία. Το μόνο που συνέβη είναι ότι μου έφαγαν ένσημα, αλλά αυτά νομίζω ότι γίνονται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα