spot_img
9.8 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 12/04 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 12/04 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 12/04 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 12/04 Κριός .

Σήμερα μπορεί να λάβει χώρα στο σπίτι σας μια συζήτηση ανάμεσα σε εσάς σε κάποιους φίλους και των μελών της οικογένειάς σας. Μπορεί επίσης να είναι παρών/παρούσα και ο/η σύντροφός σας. Η συνομιλία θα αφορά αμφιλεγόμενα ζητήματα για τα οποία ο καθένας θα έχει την άποψή του, οπότε να περιμένετε εντάσεις. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα τόσο στα σοβαρά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα ενδεχομένως να προκύψει μια συνάντηση στην γειτονιά σας σχετικά με ορισμένες εκτεταμένες αλλαγές στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Η συνάντηση αυτή θα σας φέρει μπροστά σε γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για θετικές αλλαγές αλλά προς το παρόν μπορεί να προξενήσουν αναστάτωση σε όλους. Ακούστε προσεκτικά τι λέει ο καθένας, σκεφτείτε το και, στη συνέχεια, καθορίστε τη στάση σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας αποδεικνύονται ιδιαίτερα απογοητευτικά σήμερα. Έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο που ανυπομονείτε να επιτύχετε, αλλά συνεχώς προκύπτουν εμπόδια. Κάντε υπομονή. Όλα είναι θέμα επιμονής. Στο τέλος θα τα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε. Απλώς θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος και προσπάθεια από ό, τι υπολογίζατε αρχικά.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων 2ο δεκαήμερο Απριλίου

Ζώδια σήμερα 12/04 Καρκίνος

Ένα νέο πεδίο ενδιαφέροντος μπορεί να απαιτήσει μεγάλο μέρος της συγκέντρωσής σας τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να ασχοληθείτε με κάτι που έγκειται στο πεδίο του μεταφυσικού ή με κάποιο θέμα, όπως η λειτουργία του σύμπαντος, ή και τα δύο. Η σκέψη σας είναι ιδιαίτερα οξεία τώρα, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο αντικείμενο σπουδών.

Ζώδια Λέων

Σας ενδιαφέρει η ψυχολογία; Εάν ναι, σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε κάποιες πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες. Αισθάνεστε να προσελκύεστε από κλάδους όπως η αναδρομή στο παρελθόν ή η μετενσάρκωση. Αυτά που θα μάθετε σήμερα θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να απελευθερωθείτε από τραύματα του παρελθόντος.

Ζώδια Παρθένος

Ο φιλικός σας κύκλος πιθανότατα αλλάζει, και μάλιστα πολύ γρήγορα για τα γούστα σας. Ορισμένοι φίλοι μπορεί να απομακρύνονται ή να έχετε πλέον διαφορετικά ενδιαφέροντα που σας ωθούν σε νέες γνωριμίες. Η ζωή σας φαίνεται να πηγαίνει καλά αυτή τη στιγμή, αλλά αισθάνεστε νοσταλγία για τους φίλους που έχετε χάσει.

Ζώδια σήμερα 12/04 Ζυγός

Παρόλο που τα πράγματα πάνε καλά στην επαγγελματική σας ζωή, αισθάνεστε καταβεβλημένοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Μπορεί να υποφέρετε από συμπτώματα που σχετίζονται με το άγχος, όπως πονοκεφάλους. Μάλλον ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πάρετε άδεια τώρα, σκεφτείτε μήπως οργανώσετε κάποιο ταξίδι για το εγγύς μέλλον. Θα αισθανθείτε αμέσως καλύτερα.

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό ασχολείστε με κάτι που απαιτεί έρευνα εις βάθος. Σήμερα θα κάνετε πρόοδο. Η σκέψη και η παρατηρητικότητα σας είναι ιδιαίτερα δραστήριες τώρα και μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες που υπό άλλες συνθήκες θα σας διέφευγαν. Κάντε περιστασιακά διαλείμματα για να μην σας πιάσει πονοκέφαλος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην επιθυμία σας να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο, πιθανότατα οικονομικό, και την επιθυμία να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με τα δικά σας έργα, να φροντίσετε την οικογένειά σας ή και τα δύο. Είστε αρκετά έξυπνοι και αρκετά επινοητικοί για να τα έχετε και τα δύο.

Ζώδια Αιγόκερως

Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που τους αρέσει να κουτσομπολεύουν. Μπορεί να έχουν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να μοιραστούν μαζί σας. Θα νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα στην περιέργεια και την συμπόνιας για το άτομο στο οποίο αναφέρονται. Εάν αυτό που ακούτε είναι καλό, χαλαρώστε και απολαύστε το. Αν είναι αγενές, μην ντραπείτε να το πείτε. Δείξτε την δυσαρέσκειά σας.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων 2ο δεκαήμερο Απριλίου

 

Ζώδια Υδροχόος

Τους τελευταίους μήνες έχετε ριχτεί στην δουλειά σας, επιτυγχάνοντας πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν καν να φανταστούν. Δώστε ρεπό στον εαυτό σας σήμερα. Μην ανησυχείτε. Οι επιτυχίες σας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και σύντομα θα αποκομίσετε την ανταμοιβή που σας αξίζει. Προς το παρόν, κάντε κάτι για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τις τελευταίες μέρες η σκέψη σας είναι επικεντρωμένη στην πιο ευγενή πλευρά του έρωτα – όπως η συναισθηματική υποστήριξη και ένωση ψυχών. Σήμερα, όμως, το μυαλό σας είναι κολλημένο στο από και ανόθευτο πάθος. Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε το σεξ. Προσκαλέστε τον/την σύντροφό σας σε μια ερωτική βραδιά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα