spot_img
15.1 C
London
Αρχική«Χτίζει» σερί η Γιουβέντους (3-1), διπλό… 4άδας για Νάπολι (0-2)

«Χτίζει» σερί η Γιουβέντους (3-1), διπλό… 4άδας για Νάπολι (0-2)

Τα πατήματα της δείχνει πως αρχίζει να βρίσκει η Γιουβέντους, φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της επί της Τζένοα (3-1), ενώ η Νάπολι άφησε πίσω της την ήττα από τους «μπινακονέρι» και επικράτησε της Σαμπντόρια (0-2) φτάνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, η Λάτσιο πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό επί της Βερόνα (0-1) με γκολ του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 90+1′.

Τα… γκάζια της Γιουβέντους

Η «Γηραιά Κυρία» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ ο Κουλουσέφσκι άνοιξε το σκορ έπειτα από πολύ όμορφη ενέργεια του Κουαδράδο. Στο 22′ είχε διπλό δοκάρι με τους Κιέζα και Ρονάλντο, όμως ο Μοράτα πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε σε κενό τέρμα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κεφαλιά του Σκαμάκα, όμως στο 70′ οι «μπιανκονέρι» κλείδωσαν τη νίκη, με τον ΜακΚένι να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο (46’ Σάντρο), Ντανίλο, Ραμπιό (84’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι, Μοράτα (68’ Ντιμπάλα) (68’ ΜακΚένι), Ρονάλντο, Κιέζα (75’ Αρτούρ)

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μαζιέλο, Κρισίτο, Μπιράσκι (46’ Γκιλιόνε), Τζαπακόστα, Μπεχράμι (46’ Πιάτσα), Ραντοβάνοβιτς, Μπεντέλι, Ροβέλα (63’ Ζάιτς), Πάντεβ (63’ Σομουντόρβ), Σκαμάκα (70’ Μελεγκόνι).

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα