spot_img
10 C
London
ΑρχικήΠαναθηναϊκός : Έτοιμος ο Βέλεθ για το Καραϊσκάκη

Παναθηναϊκός : Έτοιμος ο Βέλεθ για το Καραϊσκάκη

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη είναι ο Φραν Βέλεθ. Όπως σας ενημέρωσε από χθες to10.gr, ο Ισπανός αναμενόταν να μπει κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και να είναι κανονικά έτοιμος για το ντέρμπι.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε απόλυτα, αφού ο Βέλεθ έλαβε μέρος στο οικογενειακό φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα στο Κορωπί και αφήνει πίσω τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε για περισσότερο από έναν μήνα.

Ο Λάζλο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, στους «μπλε» και στους «πράσινους». Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με γκολ των Κόκε και Ιωαννίδη, αλλά οι «μπλε» έφτασαν στην ανατροπή χάρη σε τέρματα των Αϊτόρ, Καρλίτος και το νικητήριο του Καμπετσή.

Το διπλό είχε δύο ημίχρονα των 30 λεπτών και σε αυτό αγωνίστηκαν όσοι δεν ξεκίνησαν βασικοί στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μπλε: Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Καραγιάννης, Σιδεράς, Σερπέζης, Μπουζούκης, Καλοσκάμης (30’ Κρυπαράκος), Καρλίτος, Καμπετσής, Αϊτόρ.

Πράσινοι: Ξενόπουλος (30’ Χριστογεώργος), Τζαβίδας Σ., Τουρκοχωρίτης, Βέλεθ (30’ Τζαβίδας Μ.), Ρόμπι, Ηλιάδης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Κόκε, Ιωαννίδης, Ενγκαμποκοτό.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα