spot_img
11.5 C
London
ΑρχικήΜουργκ : «Δουλεύω πολύ στα στημένα και για αυτό σκόραρα»

Μουργκ : «Δουλεύω πολύ στα στημένα και για αυτό σκόραρα»

Ο Τόμας Μουργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ καθώς σημείωσε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα με την ΑΕΚ και έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός τόνισε πως δουλεύει αρκετά στις στημένες φάσεις και αυτό τον βοήθησε να πετύχει το εν λόγω τέρμα, ενώ αποκάλυψε και τις οδηγίες που του έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Οι δηλώσεις του Τόμας Μουργκ:

Για το γκολ που πέτυχε: «Αποφάσισα να πάρω την μπάλα γιατί πολλές φορές εκτελώ τα στημένα όταν είμαι στο γήπεδο. Δουλεύω πολύ στο κομμάτι αυτό. Είδα ότι ο γκολκίπερ ήταν στο άλλο δοκάρι, εκτέλεσα την μπάλα πάνω από το τείχος, το χτύπημα ήταν καλό, πήγε στη γωνία και σκόραρα».

Για τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία: «Ο κόουτς μού είπε να δώσω βοήθειες στον Ροντρίγκο και να εκμεταλλευτώ όποιες ευκαιρίες μου παρουσιαστούν για να δημιουργήσω κινδύνους».

Για το αν έφυγε ένα βάρος από τον ΠΑΟΚ: «Ναι, πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από άσχημο αποτέλεσμα. Παλέψαμε, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά ήταν ένα ματς μονομαχιών και η νίκη στο τέλος είναι καλή για την ψυχολογία μας. Πιστέψαμε, παλέψαμε και κερδίσαμε».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα