spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΙμάμογλου : Εκφράζει τον σεβασμό του στον ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων Αλπαρσλάν...

Ιμάμογλου : Εκφράζει τον σεβασμό του στον ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων Αλπαρσλάν Τουρκές

Τον σεβασμό του στον πάλαι ποτέ πραξικοπηματία, υπερεθνικιστή ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων και του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) της Τουρκίας, Αλπαρσλάν Τουρκές, εκφράζει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

Επέτειος θανάτου

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, με ανάρτησή του στο Twitter, εκφράζει τον σεβασμό του στον Αλπαρσλάν Τουρκές, όπως μεταδίδουν τα tourkikanea.

Ο διάδοχός του… Μπαχτσελί

Διάδοχος του Τουρκές είναι ο σημερινός υπερεθνικιστής ηγέτης του MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, που προκαλεί διαρκώς και ανοιχτά με τις ακραίες δηλώσεις του την Ελλάδα.

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» ανέφερε σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Κατά τον Μπαχτσελί, «η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!.

»Οταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα