spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΣίλβα : Σκορ- Άρη από τον πάγκο

Σίλβα : Σκορ- Άρη από τον πάγκο

Ο Σαντέ Σίλβα ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της χθεσινής πολύ σημαντικής εντός έδρας νίκης του Άρη επί του Ατρομήτου.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου, ενώ «έφτιαξε» και το τέρμα του Μάνου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, καθαρίζοντας, το παιχνίδι για τον Άρη.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο χαρισματικός εξτρέμ βοηθάει την ομάδα του, μπαίνοντας ως αλλαγή σε παιχνίδι.

Για την ακρίβεια, είναι εντυπωσιακό το στατιστικό, οτι και τα τέσσερα γκολ που έχει σημειώσει μέχρι τώρα ο Σαντέ Σίλβα με τη φανέλα του Άρη, τα πέτυχε σε αναμετρήσεις που δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα.

Αξίζει, ακόμα, να σημειωθεί οτι η αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήταν η δεύτερη στην οποία οι Σίλβα και Μάνος σκόραραν όλα τα τέρματα της ομάδας τους.

Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο οποίο ο Άρης επικράτησε με 3-0, με τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει δύο φορές και τον Σίλβα να διαμορφώνει το τελικό σκορ με ένα εντυπωσιακό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, αφού πρώτα απέφυγε όλη τη άμυνα των γηπεδούχων.

Οι άνθρωποι του Άρη είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του Σαντέ Σίλβα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και με την ταχύτητα και την καλή τεχνική του κατάρτιση δίνει πολύτιμες λύσεις απέναντι σε κλείστες άμυνες.

Ο ποδοσφαιριστής δείχνει να απολαμβάνει και αυτός την παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οχι μόνο γιατί έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά και γιατί έχει δεθεί με τους υπόλοιπους παίκτες και αισθάνεται μέλος της οικογένειας του Άρη.

Υπάρχει, μάλιστα, η αίσθηση οτι ο παίκτης θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη και μετά το τέλος του δανεισμού του. Κάτι, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της τρέχουσας περιόδου.

Τα γκολ του Σίλβα

Αγωνιστική/Παιχνίδι/σκόρ/Γκολ/Λεπτά συμμετοχής

6η/ΑΕΛ- Άρης/0-3/1/22′
21η/ΑΕΚ- Άρης/0-2/1/17′
24η/Άρης- Ατρόμητος/3-0/1/23′
2η(Play Off)/Άρης- Αστέρας Τρίπολης/2-0/1/32′

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα