spot_img
5.3 C
London
ΑρχικήΑπίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ: Οπαδοί κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τα…...

Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ: Οπαδοί κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τα… πουν με τους παίκτες της ΑΕΚ

Η κατάσταση στην ΑΕΚ μυρίζει μπαρούτι. Φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο και τις απίστευτες αντιδράσεις που υπήρξαν λόγω του 0-4 εκείνη την ώρα. Μια εικόνα που έκανε ακόμα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο.

Το τελικό 1-5; Φέρνει την ΑΕΚ μπροστά σε ακόμα πιο δύσκολες μέρες. Μια μαύρη περίοδος για την Ένωση, η οποία διαλύθηκε με πεντάρα από τον Ολυμπιακό.

Και οι σκηνές που ακολούθησαν; Αδιανόητες. Με τον κόσμο να σταματά τους παίκτες εντός γηπέδου προκειμένου να τους κάνει κύρηγμα.

Όταν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ οι παίκτες της ΑΕΚ μαζεύτηκαν στον πάγκο προκειμένου να αποχωρήσουν όλοι μαζί για τα αποδυτήρια. Όμως πριν φτάσουν στη φυσούνα μαζεύτηκαν οι οπαδοί και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ κάθονταν… προσοχή μπροστά στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τους μιλούσαν σε έντονο ύφος για αρκετή ώρα.

Κι όλα αυτά σε δημόσια θέα. Μπροστά στις κάμερες του συνδρομητικού. Οι μέρες που έρχονται είναι πολύ δύσκολες για την ΑΕΚ και ήδη ηχούν οι… καμπάνες των εξελίξεων.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα