spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΝιόπλιας : «Είπα στους παίκτες για πέντε λεπτά να μη μιλήσει κανείς»

Νιόπλιας : «Είπα στους παίκτες για πέντε λεπτά να μη μιλήσει κανείς»

Μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο και ήρθε η ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τους είπα μην μιλήσουν για πέντε λεπτά, να ξεκουραστούν. Γιατί είναι κρίμα για το ξεκίνημα που κάναμε στο παιχνίδι να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Τους είπα να το πιστέψουν, ότι δεν είναι τίποτα.

Αρκεί να κρατήσουμε τις θέσεις μας, γιατί ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα και αν εμείς αρχίσουμε να τρέχουμε όπου να ‘ναι, θα δεχτούμε δεύτερο γκολ. Πάνω από όλα είμαι χαρούμενος γιατί είχαμε ξεχάσει πως είναι να κερδίζουμε. Οι τρεις βαθμοί πέρα από το σπρώξιμο που μας δίνουν, μας κάνουν μικρά παιδιά».

Για τους νέους τραυματισμούς των Φερέιρα – Σολίς:

«Αν μπορούσα τώρα θα σας έλεγα άλλη μια ενδεκάδα που θα μπορούσε να παίξει και θα είχαμε και αναπληρωματικούς. Φανταστείτε πόσο χάνουμε σε αυτό το κομμάτι που χρειαζόμαστε παίκτες.

Κάτι δεν γίνεται καλά αλλά είναι και ατυχία, πέντε χιαστούς μέσα σε μία χρονιά. Ο Φελίπε ήρθε από χιαστό και ζορίζεται για να παίξει. Ο Καστάνιος από αποχή, ο Ντε Γκούζμαν είχε μια θλάση στη Φρανκφούρτη. Ξαναλέω δεν έχει σημασία ποιοι λείπουν αλλά ποιοι παίζουν. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ με αυτούς που παίζουν».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα