spot_img
7.5 C
London
ΑρχικήΝίκος Απέργης: «Θέλω να περνάω μηνύματα στη νεολαία μέσα από την δουλειά...

Νίκος Απέργης: «Θέλω να περνάω μηνύματα στη νεολαία μέσα από την δουλειά μου»

Στην παρέα του MEGA STAR βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Απέργης, ο οποίος μίλησε για το πώς περνάει στην καραντίνα, αλλά και για το καινούργιο του τραγούδι «Για όλα ικανοί» και το video clip του που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις:

«Βρίσκομαι σε φάση διαρκούς ξεκούρασης αλλά και δημιουργίας», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενώ μιλώντας για την ιδέα πίσω από το video clip του νέου του τραγουδιού «Για όλα ικανοί» που πραγματεύεται το θέμα της συνεπιμέλειας περιέγραψε ότι «Εκεί που μιξάραμε το τραγούδι με τον ηχολήπτη μου, μου είπε ότι του θυμίζει την κόρη του. Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε μια άλλη έννοια στο στίχο. Είναι ένα πολύ ωραίο ερωτικό τραγούδι, αλλά είπαμε να το πάμε κάπως διαφορετικά. Κάναμε μια συνεργασία με τους Ενεργούς Μπαμπάδες, που είναι ένα κίνημα που έχει στόχο την συνεπιμέλεια των παιδιών, και έτσι βγήκε αυτό το βίντεο».

Ο ίδιος έχει εκφράσει και σε άλλα τραγούδια τις ευαισθησίες του, όπως με το «Κομμάτι της ζωής μου», που περνούσε το μήνυμα της δωρεάς οργάνων.

«Τραγουδώντας το τραγούδι, ήθελα να κάνω ένα βίντεο που να περνά ένα κοινωνικό μήνυμα. Οπότε το συνέδεσα με τη δωρεά οργάνων, και είχε καλή αποδοχή από τον κόσμο», είπε ο Νίκος Απέργης.

«Πέρα από το προφανές, που είναι ερωτικά τραγούδια όλα, επειδή μας ακούει και νεολαία, θα ήθελα να περνάω και κάποια μηνύματα μέσα από τα τραγούδια και τα βίντεο», εξήγησε ο ίδιος.

Μιλώντας για το ότι στην αρχή της καριέρας του είχε δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για το θέμα των κιλών του, ο Νίκος Απέργης είπε ότι «Ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα διαμορφώσει τον μουσικό μου χαρακτήρα ώστε να ξέρω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Εγώ τότε θεώρησα ότι είμαι εγώ λάθος και όλοι οι τραγουδιστές πρέπει να είναι μοντέλα για να τραγουδήσουν.

Με τη πάροδο του χρόνου βλέπω ότι η αποδοχή του κόσμου πάει μια χαρά. Ο κόσμος νομίζω πως θέλει καλά τραγούδια. Η κριτική είχε έρθει τότε από παλιούς μου συνεργάτες, επιχειρηματίας. Μέσα από αυτά τα σκηνικά καταστάλαξα και στο με ποιους θέλω να συνεργάζομαι. Τότε στεναχωριόμουν. Αυτή τη στιγμή οι επιχειρηματίες που συνεργάζομαι δεν έχουν κανένα θέμα με αυτό».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα