spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΘεσσαλονίκη : Ουρά στη ΔΕΘ για ένα rapid test – Μεγάλη η...

Θεσσαλονίκη : Ουρά στη ΔΕΘ για ένα rapid test – Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου

Δεκάδες είναι οι πολίτες στη Θεσσαλονίκη που περιμένουν σήμερα το μεσημέρι υπομονετικά στην ουρά που έχει σχηματιστεί, για να υποβληθούν σε τεστ κοροναϊού και στη συνέχεια να ενημερωθούν με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο για το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, πολλοί ήταν οι πολίτες που έσπευσαν από τις 9 το πρωί για να υποβληθούν σε τεστ πριν πάνε στην εργασία τους, με την ανησυχία όσο τα κρούσματα παραμένουν σε ιδιαίτερα υψηλά νούμερα, να έχει αυξηθεί.

Γεγονός άλλωστε αποτελεί ότι ανάμεσα στους ανθρώπους που περιμένουν για να κάνουν γρήγορο τεστ κοροναϊού, πολλοί είναι αυτοί που σήμερα θα κάνουν για πρώτη φορά και είναι νεαρής ηλικίας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκαν στην νότια πύλη της ΔΕΘ συνολικά 416 rapid test και προέκυψαν 13 θετικά (3,12%). Αφορούν σε 8 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί ο κόσμος που περιμένει τη σειρά του να είναι αρκετός αλλά τηρούνται οι αποστάσεις και όλοι φορούν μάσκα προστασίας. Παράλληλα, το προσωπικό του ΕΟΔΥ φροντίζει να λάβει τα απαραίτητα στοιχεία (ΑΜΚΑ, αριθμό τηλέφωνο) όσο οι πολίτες περιμένουν, έτσι ώστε να μην υπάρχει περαιτέρω αναμονή και η διαδικασία να κυλάει γρήγορα.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα