spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΑπίστευτο : Η Μπιλμπάο παίζει δύο τελικούς Κυπέλλου μέσα σε δύο εβδομάδες

Απίστευτο : Η Μπιλμπάο παίζει δύο τελικούς Κυπέλλου μέσα σε δύο εβδομάδες

Σε ρυθμούς τελικού Copa del Rey κινείται η Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα του Μαρθελίνο μετράει αντίστροφα για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου με τη… μισητή Σοσιεδάδ. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν στον τελικού του Κυπέλλου, δίνοντας ένα κλασικό βασκικό ντέρμπι.

Ένας τελικός που θα γίνει με έναν χρόνο… καθυστέρηση, καθώς οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τον περσινό τίτλο! Η πανδημία δεν άφησε τις δύο ομάδες να αγωνιστούν την περασμένη σεζόν, με αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβάλλεται για έναν χρόνο. Έτσι οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το περσινό Κύπελλο Ισπανίας.

Η Μπιλμπάο ωστόσο κατάφερε να προκριθεί και στον φετινό τελικό, όπου θα βρει τη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα. Ο αγώνας θα γίνει στις 17/4, που σημαίνει πως η Μπιλμπάο θα δώσει μέσα σε δύο εβδομάδες, δύο τελικούς Κυπέλλου. Και δεν πρόκειται για διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά για τον ίδιο θεσμό.

Έτσι η Μπιλμπάο θα χρειαστεί να αγωνιστεί κόντρα στη Σοσιεδάδ και την Μπαρτσελόνα σε διάστημα 14 ημερών για τον τελικό της ίδιας διοργάνωσης!

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα