spot_img
7.1 C
London
ΑρχικήΤζο Μπάιντεν : Ο σκύλος του δάγκωσε δεύτερο άνθρωπο μέσα σε ένα...

Τζο Μπάιντεν : Ο σκύλος του δάγκωσε δεύτερο άνθρωπο μέσα σε ένα μήνα

Ο Μέιτζορ, ο πολύ άτακτος, όπως όλα δείχνουν, σκύλος του Τζο Μπάιντεν, δάγκωσε κάποιον για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Ο σκύλος «δάγκωσε κάποιον στη διάρκεια της βόλτας του» τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον Μάικλ ΛαΡόσα, τον εκπρόσωπο τύπου της Τζιλ Μπάιντεν. Το κατοικίδιο «προσαρμόζεται ακόμη στο νέο του περιβάλλον», υποστήριξε. Ο άνθρωπος που υπέστη αυτή την προσαρμογή εξετάστηκε από το ιατρικό προσωπικό του Λευκού Οίκου «από υπερβάλλουσα προσοχή» και επέστρεψε στη δουλειά του χωρίς να έχει τραυματιστεί.

Δημοσιογράφοι είδαν τον Μέιτζορ να κάνει τη βόλτα του γύρω από τον Λευκό Οίκο λίγο πριν ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ συναντήσουν τους βετεράνους του πολέμου του Βιετνάμ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο σκύλος ράτσας γερμανικό ποιμενικό επέστρεψε στο νέο του σπίτι μόλις την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τον μεγαλύτερο «αδερφό» του, τον Τσαμπ, αφού τραυμάτισε ελαφρά έναν εργαζόμενο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στις 8 Μαρτίου.

Μετά το περιστατικό ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι ο Μέιτζορ είναι «ένα γλυκό σκυλάκι». Σε δηλώσεις του στο ABC News είχε αναφέρει ότι το κατοικίδιό του είχε «στρίψει σε μια γωνία, είδε εκεί δυο ανθρώπους που δεν γνώριζε καθόλου, ξέρετε, και κινήθηκε… για να προστατεύσει».

Με πληροφορίες από Guardian

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα