spot_img
9.8 C
London
ΑρχικήΕθνική Ελλάδος : Μονόδρομος το τρίποντο κόντρα στη Γεωργία

Εθνική Ελλάδος : Μονόδρομος το τρίποντο κόντρα στη Γεωργία

Η Εθνική μας ομάδα κοντράρεται με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την έκβαση του ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λίγες μέρες μετά την ισοπαλία με την Ισπανία στο Νουέβο Λος Καρμένες, ψάχνει μόνο τρίποντο απέναντι στη Γεωργία, προκειμένου να αποκτήσει νόημα το σπουδαίο αποτέλεσμα με τη φούρια ρόχα.

Οι παίκτες της γαλανόλευκης γνωρίζουν πως η Γεωργία είναι δυσκολοκατάβλητη και πως έβαλε δύσκολα σε Ισπανία και Σουηδία στις πρώτες δυο αγωνιστικές για αυτό και δεν θέλουν να την πατήσουν. Ο Τζον Φαν Σιπ έχει τονίσει την επικινδυνότητα των Γεωργιανών ενώ όσον αφορά το αρχικό σχήμα αναμένεται να παρατάξει ένα 4-2-3-1 με φουλ επίθεση ώστε να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για το τρίποντο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από Μπακάκη, Τζαβέλλα, Παπαδόπουλο και Γιαννούλη ή Τσιμίκα, ενώ οι δυο από στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Μπουχαλάκης και Ζέκα. Στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα είναι οι Μπακασέτας, Λημνιός ή Φορτούνης (δεξί εξτρέμ) και Μασούρας ή Μάνταλος, ενώ ο μοναδικός προωθημένος θα είναι είτε ο Γιακουμάκης είτε ο Παυλίδης.

Στην αποστολή είναι ακόμα οι Διούδης, Καπίνο, Ανδρούτσος, Κυριακόπουλος, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Σιώπης, Αλεξόπουλος, Τζόλης και Πέλκας. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, με βοηθούς τους Σοκολνίτσκι, Μπόνιεκ και τέταρτο τον Γκιλ.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα