Στο χειρουργείο για την 21η επέμβαση έλληνας τραγουδιστής που ζύγιζε 260 κιλά

0
1

Ζύγιζε 260 κιλά και δέχθηκε να του τοποθετηθεί στο στομάχι γαστρικό δαχτυλίδι προκειμένου να χάσει βάρος. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Γιώργο Δασκαλάκη που μετά την πρώτη επέμβαση προκλήθηκαν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.

Ως αποτέλεσμα ήταν να υποβληθεί σε 20 χειρουργεία ενώ την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να περάσει ξανά για 21η φορά τη πόρτα του χειρουργείου.

Μάλιστα μετά την 21η χειρουργική επέμβαση πρόκειται να μεταβεί στη Γερμανία για ένα ακόμη κρίσιμο χειρουργείο στο στομάχι.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου, Sky, για την περιπέτεια της υγείας του, στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παίρνει τόσα πολλά φάρμακα ενώ τα χέρια του είναι κατατρυπημένα από τους ορούς, σε σημείο που αν τον δει κάποιος δεν θα τον αναγνωρίζει.

«Θα νομίζει ότι είμαι ναρκομανής με τόσα τρυπήματα στα χέρια» ανέφερε.

Αν και ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 183 κιλά μετά την επέμβαση, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε λόγω των επιπλοκών και τώρα δίνει αγώνα δρόμου για να ξεφύγει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιής.