spot_img
11.5 C
London
Αρχική«Τρελαμένος» ο Μουράτογλου με το νέο αστέρι του ελληνικού τένις!

«Τρελαμένος» ο Μουράτογλου με το νέο αστέρι του ελληνικού τένις!

Στα μεγάλα αστέρια του ελληνικού τένις, Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη, αναφέρθηκε ο Πάτρικ Μουράτογλου, με τον διάσημο προπονητή να υποκλίνεται επίσης στο next best thing του εγχώριου αθλητισμού, Μιχαέλα Λάκη.

Ο Γάλλος μίλησε για την πρώτη του γνωριμία με τον Στέφανο και χαρακτήρισε «πολεμίστρια» την Σάκκαρη, ενώ για τη Λάκη τόνισε ότι πρόκειται για μια τενίστρια που γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει μέσα στο γήπεδο, έχει πολύ ταλέντο και είναι πολύ επιθετική στα χτυπήματά της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πάτρικ Μουράτογλου είχε αποθέωσε μέσω των social media την Λάκη, η οποία τις τελευταίες ημέρες προπονείται στην ακαδημία του στη γαλλική Ριβιέρα. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις την προπονεί ο ίδιος ο Γάλλος, γεγονός που δείχνει ότι πιστεύει στις δυνατότητές και θεωρεί ότι η Μιχάελα μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαία τενίστρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Είχα ακούσει ότι υπάρχει ένας καλός Έλληνας τενίστας. Πάντα είχα μια ιδιαίτερη ευαισθησία για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Άρχισα να ψάχνω για τον Στέφανο και έβλεπα βίντεο στο Youtube. Μου άρεσε που ήταν ώριμος και ανταγωνιστικός από μικρός. Μίλησα με τον πατέρα του και τους κάλεσα στην ακαδημία μου για μια εβδομάδα και από τότε δεν έφυγαν ποτέ».

Για τη Μαρία Σάκκαρη: «Η Μαρία είναι πολεμίστρια. Εκμεταλλεύεται τις ικανότητές της και δεν σταματάει να βελτιώνεται. Έχει ένα πολύ καλό forehand και της αρέσει να κυριαρχεί στο παιχνίδι με το forehand. Είναι πολύ γρήγορη και έχει ένταση στο παιχνίδι της. Για μένα είναι μια πραγματική μαχήτρια και δεν σταματάει να παλεύει».

Για τη Μιχαέλα Λάκη: «Την πρώτη φορά που είδα τη Μιχαέλα, είχε έρθει να κάνει κάποια τεστ για να μπει στην ακαδημία. Είχα πάει στα γήπεδα να δω έναν νέο αθλητή και τον είδα, δεν ήταν κακός. Σε άλλο γήπεδο άκουγα το χτύπημα της μπάλας από μια νεαρή κοπέλα. Είπα αυτή χτυπάει καλά, μου αρέσει ο χτύπος της μπάλας. Πήγα να τη δω από κοντά και την πήρα στο πρόγραμμά μου. Μετά από λίγες εβδομάδες, πήρε το πρωτάθλημα Ευρώπης. Είναι πολύ συγκεντρωμένη, ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο γήπεδο. Έχει πάρα πολύ ταλέντο και είναι πολύ επιθετική».

Για τις ελληνικές ρίζες του: «Νιώθω 50% Έλληνας. Οι παππούδες μου, τα ξαδέρφια μου, ο πατέρας μου, είναι Έλληνες. Έχω ζήσει πολύ με αυτούς και έχω την ελληνική κουλτούρα. Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να μιλήσω Ελληνικά. Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε Ελληνικά και στεναχωριέμαι».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα