spot_img
10.7 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 07/03 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 07/03 Κυριακή

Ζώδια σήμερα 07/03 Κυριακή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 07/03 Κριός .

Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια ένα καινούργιο, μη αναγνωρισμένο ταλέντο για εργασία σε κοινωνικούς, ανθρωπιστικούς ή πνευματικούς τομείς. Αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά να αλλάξετε τομέα εργασίας ή να επιδιώξετε μια εντελώς καινούργια καριέρα. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μην χρονοτριβείτε. Εάν περιμένετε πολύ καιρό, θα δυσκολευτείτε περισσότερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα η διαίσθηση, η φαντασία σας και η πνευματική σας διορατικότητα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και θα σας εμπνεύσουν είτε να ασχοληθείτε με διάφορα δημιουργικά εγχειρήματα. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από όσα μαθαίνετε και όσα παράγετε, και να θέλετε να το προχωρήσετε κι άλλο.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιες πρόσφατες νέες ιδέες και οράματα θα σας παρακινήσουν να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα. Θα θελήσετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, να ακούσετε τις ιστορίες τους και να προσπαθήσετε να τις κατανοήσετε. Πρόκειται για μια σημαντική διαδικασία, ακόμα κι αν μερικά από αυτά που λέγονται δεν φαίνεται να έχουν νόημα. Καταγράψτε τις σκέψεις σας και εξετάστε τις αργότερα.

 

Ζώδια σήμερα 07/03 Καρκίνος

Μια πρόσκληση μέσω διαδικτύου θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν καλλιτεχνικά ή πνευματικά ενδιαφέροντα. Θα λάβουν χώρα μερικές πολύ συναρπαστικές ανταλλαγές. Μόλις τελειώσετε, κάντε μια βόλτα για να καθαρίσει το μυαλό σας, διαφορετικά μπορεί να δυσκολευτείτε να κινηθείτε.

Ζώδια Λέων

Κάποιες ιδέες που σας ήρθαν τις τελευταίες ημέρες θα στρέψουν την προσοχή σας στην εξυπηρέτηση των άλλων. Μπορεί να έχετε ταλέντο για τη διδασκαλία και να επιλέξετε να μοιραστείτε ό, τι έχετε μάθει με αυτόν τον τρόπο. Αισθάνεστε ιδιαίτερα δραστήριοι και μπαίνετε στον πειρασμό να πέσετε με τα μούτρα. Προγραμματίστε προσεκτικά τη μέρα σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή παίρνει τα πάνω της σήμερα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι εσείς και ο/η σύντροφος σας έχετε πολλά κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Ενδεχομένως να παρακολουθήσετε παρέα κάποια διαδικτυακή διάλεξη ή εργαστήριο. Προσέξτε να μην προγραμματίσετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, διαφορετικά μπορεί να απογοητευθείτε ή να καταλήξετε σε σύγκρουση.

Ζώδια σήμερα 07/03 Ζυγός

Σήμερα τα όνειρά σας θα είναι πολύ έντονα, σχεδόν προφητικά. Τα μηνύματα που θα μεταφέρουν μπορεί να αφορούν τη προσωπική σας ζωή αλλά και πιο ευρεία γεγονότα, όπως παγκόσμια ή πολιτικά γεγονότα. Τα συναισθήματα που θα σας μείνουν είναι κατά βάση θετικά και δεν διαισθάνεστε κάποιο κίνδυνο ή προειδοποίησης. Καταγράψτε τα για να τα επεξεργαστείτε καλύτερα αργότερα.

Ζώδια Σκορπιός

Μια διάλεξη που θα παρακολουθήσετε διαδικτυακά από έναν χαρισματικό ομιλητή θα εξάψει τη φαντασία σας και θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με ένα νέο και ενδιαφέρον πεδίο. Μπορεί επίσης να παραγγείλετε μερικά βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα. Όλη αυτή η διαδικασία θα σας δώσει κίνητρο να επιδιώξετε κάποιους στόχους που είχατε αφήσει στην άκρη τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 08-10/03 Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

 

Ζώδια Τοξότης

Ένας φίλος ή συνάδελφος θα σας παρουσιάσει έναν τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας κάνοντας αυτό που αγαπάτε περισσότερο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια δημιουργική τέχνη, τη θεραπεία, ή πνευματικά ή μεταφυσικά θέματα. Παρόλο που μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή μήνες προετοιμασίας για να ξεκινήσετε να το βάζετε σε εφαρμογή, θα αξίζει τον κόπο.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο ενθουσιασμός σας για κάποιου είδους πνευματικές και μεταφυσικές μελέτες σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Η ενέργεια σας είναι στα ύψη και μπορεί να θελήσετε να δοκιμάσετε κάποια πρωτόγνωρα πράγματα, όπως γιόγκα, τάι τσι ή ρέικι ή κάποια άλλη δραστηριότητα που να συνδυάζει τη σωματική άσκηση με την ανάπτυξη ψυχικών και πνευματικών ικανοτήτων.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 08-10/03 Τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων

 

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα ίσως θελήσετε να φιλοξενήσετε μια συνάντηση των μελών μιας ομάδας στην οποία συμμετέχετε και ασχολείται με πνευματικά ή μεταφυσικά θέματα. Οι μεταξύ σας συζητήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ιδέες που κανένας από εσάς δεν θα είχε βρει μόνος του. Το μυαλό σας δουλεύει με χίλια. Μην ξεχάσετε να κρατήσετε σημειώσεις. Δεν θα θέλετε να ξεχάσετε κάτι που έχετε ακούσει ή πει.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικά βιβλία ή διαλέξεις για πνευματικά ή μεταφυσικά ζητήματα θα μπορούσαν να σας εμπνεύσουν να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε ένα νέο πεδίο ή ίσως να ασχοληθείτε με την συγγραφή. Η επαφή με φίλους ή συναδέλφους με παρόμοια ενδιαφέροντα θα μπορούσε να οδηγήσει σε συναρπαστικές συζητήσεις. Ενδέχεται να λάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πώς να επιτύχετε τους στόχους σας πιο αποτελεσματικά

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα