spot_img
16.5 C
London
ΑρχικήΤρίποντο… σωτηρίας πέτυχε η ΑΕΛ στο Ηράκλειο

Τρίποντο… σωτηρίας πέτυχε η ΑΕΛ στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το σουτ του Στάικου που κόντραρε, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 8’ ο Πινακάς αστόχησε για την ΑΕΛ η οποία έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 29’, με πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμισάι από τον τερματοφύλακα Σωτηρίου και αξιοποίησε ο ίδιος (1-1).

Με φάσεις εκατέρωθεν ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι στο 52’ με τον Ουές ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα των αμυντικών. Στο 54’ οι «βυσσινί» είχαν τη δικιά τους ευκαιρία με το σουτ του Μπεν-Χατίρα που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η ΑΕΛ στο 63’ έφερε τούμπα το ματς καθώς πήρε το προβάδισμα στο σκορ (1-2) με τον Ακούνια. Στο 72’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακούνια από τον Σολίς και ο Ντε Γκουζμάν ευστόχησε με την δεύτερη προσπάθεια για το 2-2. Στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ άγγιξε το τρίτο γκολ με τον Σολίς όμως ο Νάγκι έκανε σπουδαία επέμβαση. Πέντε λεπτά αργότερα (78’) οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Σολίς με απευθείας κόκκινη, οι ισορροπίες άλλαξαν και η ΑΕΛ βρήκε την ευκαιρία στο 84’ να πετύχει τρίτο τέρμα με τον Ντουρμισάι (2-3) που της έδωσε και την πολύτιμη νίκη.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο – Μαξιμένκο, Ντουρμισάι, Ηλιάδης

Κόκκινη: Σολίς (78΄)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (81΄ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον (81΄ Μαρινάκης), Γρίβας (68΄ Σολίς), Σαρδινέρο (81΄ Καστάινιος)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ντουρμισάι (87΄ Νούνιτς), Μπεν-Χατίρα (77΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Γιακιμόβσκι, Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (46΄ Ηλιάδης), Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Νικολιάς (26΄ Γκράουρ)

www.ertnews.gr

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα