spot_img
5.7 C
London
ΑρχικήΟ Εμβιλά έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό

Ο Εμβιλά έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός καθώς στο 4ο λεπτό ο Καμαρά γύρισε στον Φορτούνη και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Βόλος απάντησε άμεσα καθώς έξι λεπτά αργότερα (10’) από κόρνερ του Μπαρτόλο ο Γκρίλο με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).  Στο 14’ το σουτ του Εμβιλά πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν ενώ στη συνέχεια οι παίχτες του Μαρτίνς μπλοκαρίστηκαν από τους γηπεδούχους που έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και στο 53’ ο Κλέιμαν μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Εμβιλά. Στο 61’ ο Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Φορτούνης που έκανε την πάσα ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 72’ ο Φορτούνης απείλησε με σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Κλέιμαν μπλόκαρε, ενώ στο 81’ ο Ολυμπιακός βρήκε το δεύτερο τέρμα που έψαχνε. Από ωραία συνεργασία του Λαλά με τον Μπρούμα και γύρισμα του τελευταίου, ο Παπασταθόπουλος δεν έπιασε καλά το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στον Εμβιλά ο οποίος έκανε από κοντά το 2-1.

Διαιτητής: Φάμπιο Βερίσιμο (Ιταλία)

Κίτρινες: Νίνης, Μπαριέντος, Μήτογλου – Εμβιλά, Καμαρά

ΒΟΛΟΣ (Α. Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο (58’ Μαρτίνες), Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Ριέντστρα, Τσοκάνης (85’ Μπουένο), Νίνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Λαλά, Μπα, Σεμέδο (39’ λ.τρ. Παπασταθόπουλος), Ρεάμπτσουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης (86’ Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά (63’ Χασάν), Μπρούμα (86’ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (86’ Μασούρας).

www.ertnews.gr

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα