spot_img
12.9 C
London
ΑρχικήΤεό Γκολτσίδης: Φυσικά και ακολουθώ τον κ. Κουτσόπουλο στα social! Αν...

Τεό Γκολτσίδης: Φυσικά και ακολουθώ τον κ. Κουτσόπουλο στα social! Αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω

Ο Τεό  Γκολτσίδης, που γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του MasterChef, και είναι ο…”σωσίας” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, μίλησε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και στη Νάντια Ρηγάτου.

“Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπήκα στο σπίτι του MasterChef, γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Τα φρύδια τα σηκώνω από μικρός. Σηκώνω και τ’ αυτιά, όπως και ο κύριος Κουτσόπουλος. Φυσικά και τον ακολουθώ στα social, αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω; Από εκεί που ήμουν ο απλός Θοδωρής που δούλευα στο λούνα παρκ, τώρα ξαφνικά μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι όμορφος και γοητευτικός. Έχω τελειώσει φαρμακευτική, αλλά δεν βρίσκω δουλειά στον κλάδο αυτό γιατί ζητάνε κορίτσια. Έστειλα βιογραφικό στο λούνα παρκ και σε πέντε λεπτά με πήραν τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος με βιογραφικό στο λούνα παρκ. Η σχέση μου με υποστήριξε, προσέχει τα σκυλιά και με περιμένει πίσω  πως και πως”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πολύ συμπαθητικός Τεό.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα