spot_img
10.7 C
London
ΑρχικήΣυνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος πλέον κατηγορείται για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Σε βάρος του σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πλήθος καταθέσεων οι οποίες είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές και οι «δένουν» το συγκεκριμένο αδίκημα που είναι σε βαθμό κακουργήματος. Πλέον, η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή για τα περαιτέρω.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε σε σπίτι φίλου του στο Αιγάλεω και όταν πληροφορήθηκε την έκδοση εντάλματος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Ο σκηνοθέτης είχε επισκεφθεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και νωρίτερα το μεσημέρι. μαζί με το δικηγόρο του, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχε εκδοθεί ακόμη το ένταλμα, οπότε είχε αποχωρήσει, δίνοντας τη διεύθυνση του σπιτιού φίλου του στο Αιγάλεω, όπου διέμενε.

Οι  μάρτυρες που έκαψαν τον Λιγνάδη κατέθεσαν στην εισαγγελία κάτω από άκρα μυστικότητα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη εκτός από τη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή το πρωί στην Εισαγγελία για το αδίκημα του βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2010, περιλαμβάνει και το βιασμό ενός ακόμα προσώπου.

Ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα