spot_img
9.8 C
London
ΑρχικήΝίκος Ψαρράς-Δώρα Χρυσικού:Επίσημα στο πλάι της Ζέτας Δούκα- Η ανακοίνωση τους που...

Νίκος Ψαρράς-Δώρα Χρυσικού:Επίσημα στο πλάι της Ζέτας Δούκα- Η ανακοίνωση τους που ξεκαθαρίζει τι συνέβη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για λεκτική και ψυχολογική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, πριν από χρόνια σε θεατρικής τους συνεργασίας.

Στο πλευρό της ηθοποιού  τάχθηκαν δημόσια με ανακοίνωση τους οι  συνάδελφοι της Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού οι οποίοι ήταν μάρτυρες όσων κατήγγειλε η Ζέτα.

Μάλιστα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή τους που εξέδωσαν επιβεβαιώνουν την καταγγελίατης  εκφράζουν την συμπαράστασή τους,  συγχαίρουν την ηθοποιό  για το θάρρος της και  δηλώνουν  πρόθυμοι να καταθέσουν σχετικά στην Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση

“Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Closer» στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα