spot_img
6.7 C
London
ΑρχικήΤαρώ 26/01 Τρίτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 26/01 Τρίτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 26/01 Τρίτη Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 26/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των ξιφών .

Κριέ ένα μήνυμα που λαμβάνετε, προσπαθήστε να το ακούσετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές, όταν ακούσετε κάτι που σας τραβάει την προσοχή. Κάποιος αφήνει μια υπόδειξη για μια εργασιακή ευκαιρία που θέλετε να υποβάλετε αίτηση…ή μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που υποδεικνύονται γύρω σας και είναι σημαντικά. Μην είστε συνεχώς απασχολημένη γιατί θα χάσετε την ευκαιρία.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το άρμα, ανάποδα

Ταύρε, υπάρχουν φορές που πρέπει απλώς να τα παρατήσετε. Αν και η επίμονη πλευρά σας τονίζει πως δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσετε την αφοσίωσή σας σε ένα έργο, ακόμη και αν είναι οδυνηρό, απλά θα χάσετε ανεκτίμητο χρόνο. Επανεξετάστε την επένδυσή σας! Κι αν σας στενοχωρεί τώρα να την εγκαταλείψετε, αναρωτηθείτε….θα έχει σημασία το επόμενο διάστημα;

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των ράβδων

Δίδυμοι, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Ίσως έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια… αλλά δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε…. πουθενά. Αυτό όμως, θα δημιουργήσει μια σπίθα εφευρετικότητας. Αποφασίστε να ασχοληθείτε με την εξερεύνηση μιας εφεύρεσης ή να βάλετε σε εφαρμογή, μια καινούργια ιδέα.

Ταρώ 26/ ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Γιατί τόση βιασύνη; Φυσικά, όταν ξεκινάτε κάτι που επιθυμείτε πολύ, θέλετε να τα δώσετε όλα για να τελειώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ωστόσο, στο όνομα της παραγωγικότητας κάνετε περικοπές εκεί που επιβραδύνεστε; Επειδή σύντομα θα διαπιστώσετε πως αν ορίσετε ένα συγκεκριμένο ρυθμό, θα είστε παραγωγική χωρίς να εξαντλείστε γρήγορα. Προσπαθήστε να σχεδιάσετε τις ενέργειές σας έχοντας κατά νου πως αυτό είναι ένα ταξίδι, όχι ένας αγώνας ταχύτητας.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Λέοντα, οι κανόνες είναι κανόνες! Μερικές φορές κάποιοι κανόνες παραβιάστηκαν…. μόνο που αυτή τη φορά, αυτό δεν ισχύει. Και θα διαπιστώσετε ότι είναι καλύτερα έτσι. Ακόμα κι αν προσπαθείτε να καταλάβετε ποιος είναι ο τρόπος αντιμετώπισης, μπορεί να μην καταφέρετε να τον ανακαλύψετε. Αν η κατάσταση δεν έχει για σας νόημα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι γενικά παράλογη. Προσπαθήστε να δουλέψετε μέσα στο σύστημα. Τα υπόλοιπα θα διορθωθούν εγκαίρως.

Ταρώ 26/01 ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των πεντάκτινων

Παρθένε είστε έτοιμη να αναλάβετε δράση, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Μπορεί να κληθείτε σε μια δουλειά ή να κάνετε μια εργασία που απαιτεί σημαντική ποσότητα ενέργειας. Ωστόσο, μην κάνετε κάτι δωρεάν αν πιστεύετε ότι χρειάζεται να πληρωθείτε γι’ αυτό. Σεβαστείτε τον χρόνο σας και την αξία σας. Αν κάποιος δεν σκοπεύει να σας πληρώσει αλλά πιστεύετε πως πρέπει να το κάνει….συζητήστε το!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

 

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Ζυγέ η κατανόησή σας θα αυξηθεί…. όσο περισσότερο μοιράζεστε τις γνώσεις σας με τους άλλους. Θα διαπιστώσετε πως καθώς προσφέρετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας….τόσο περισσότερα θα μάθετε στην πορεία και τόσο μεγαλύτερο όφελος θα έχετε.

 

Ταρώ 26/01 ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος, ανάποδα

Σκορπιέ, έχετε ξεπεράσει έναν σημαντικό πειρασμό. Τώρα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας μια ανταμοιβή για το ότι μπορείτε να κοιτάξετε κατάματα μια αδυναμία και να μην υποκύψετε σ’ αυτήν. Σας πήρε πολύ χρόνο για να το μάθετε…. και μπορείτε πλέον να λέτε πως είστε πολύ πιο δυνατή από ό, τι κάποτε.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών, ανάποδα

Τοξότη τελικά τα δύσκολα τελείωσαν. Είναι όμορφη η αίσθηση να γνωρίζετε πως οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίσατε, είναι τελικά πίσω σας. Μπορεί ακόμα η κατάσταση να σας φαίνεται άλυτη, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τώρα πρέπει να θεραπεύσετε τον εαυτό σας…και όχι να αγχωθείτε περισσότερο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται. Αγκαλιάστε επίσης το γεγονός, πως πλέον βρίσκεστε σε ασφαλές μέρος.

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη, ανάποδα

Αιγόκερε δεν είναι κακό να παραδεχτείτε πως χρειάζεστε βοήθεια. Όταν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε πλέον να κάνετε κάτι μόνη σας, δεν υπάρχει λόγος να το κρύβετε ή να ντρέπεστε, επειδή χρειάζεστε βοήθεια. Όσο περισσότερο καθυστερείτε να ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε… τόσο περισσότερο θα δυσκολεύει αργότερα. Πάρτε θάρρος και απευθυνθείτε σ’ έναν φίλο, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε αυτό που πρέπει να κάνετε.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών, ανάποδα

Υδροχόε πρέπει να πάρετε μια σκληρή απόφαση. Ωστόσο, μόλις μετρήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της… θα αισθανθείτε πολύ πιο σίγουρη. Να είστε πρόθυμη να ρισκάρετε. Πάντα θα υπάρχει το στοιχείο της αβεβαιότητας για το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε. Κάντε τις επιλογές σας.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Ιχθύες, ήρθε η ώρα να παραδώσετε τα έργα σας. Όμως αν έχετε συνειδητοποιήσει πως ενώ έφτασε η καταληκτική ημερομηνία εσείς δεν έχετε ολοκληρώσει το έργο που έχετε αναλάβει, μπορείτε να προσλάβετε κάποιον για να βοηθήσει. Θα πρέπει να σκεφτείτε συνετά προσπαθώντας να καταλάβετε κάθε λεπτομέρεια. Μακροπρόθεσμα, θα είναι πολύτιμη εμπειρία για κάποιον άλλο να κάνει αυτή τη δουλειά. Αν συμφωνείτε με αυτό το συμπέρασμα…τότε γνωρίζετε την απάντησή σας. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε κάποιον που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και να τον ωφελήσει η υποστήριξη που θα προσφέρει σε σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα